Teaser cu o nouă variantă a hypercar-ului Hennessey Venom F5

de Alexandru Monenciu
Luni, 09.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Americanii de la Hennessey Performance au publicat o imagine teaser cu ceea ce pare a fi o nouă variantă a hypercar-ului Venom F5. Din păcate, tunerul texan nu a oferit mai multe detalii, dar debutul este foarte aproape.

În urmă cu câteva zile, americanii de la Hennessey Performance anunțau atingerea unui obiectiv foarte important: livrarea a 10 hypercar-uri Venom F5.

Acum, tunerul din Texas a publicat o imagine teaser cu ceea ce pare a fi o nouă variantă pentru Venom F5. Deși nu a oferit mai multe detalii, după eleronul generos și priza de aer de pe plafon, putem intui că este vorba despre o variantă gândită pentru performanțe superioară pe circuit.

De fapt, în urmă cu aproape 2 ani, fondatorul companiei, John Hennessey, vorbea despre o asemenea variantă, care ar putea fi denumită Venom FT GTR. Rămâne de văzut dacă, într-adevăr, despre ea este vorba.

Încă de la început, Hennessey a anunțat că va construi 24 de exemplare Venom F5 coupe, toate fiind deja vândute, și 30 de unități Roadster.

via Hennessey Performance

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru