Teaser cu un nou hypercar De Tomaso. Debut în 29 noiembrie

de Tiberiu Safta
Joi, 24.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania italiană De Tomaso a publicat mai multe imagini teaser cu viitorul lor hypercar, botezat P900. Noul model ar putea fi oferit cu motoare V8, V10 și V12, iar lansarea este programată pentru 29 noiembrie.

Italienii de la De Tomaso se pregătesc să dezvăluie un viitor model de înaltă performanță. Este vorba despre hypercar-ul P900, care va fi prezentat oficial în 29 noiembrie.

Până atunci, constructorul italian de modele de performanță exclusiviste ne oferă câteva imagini teaser cu viitorul model. În imagini putem vedea puțin din caroseria puternic sculptată cu forme aerodinamice și cu elemente care par a fi confecționate din fibră de carbon. Într-una din imagini se poate vedea și forma oglinzilor exterioare, care sunt preluate de la prototipul P72 din 2019.

Pozele, postate pe pagina oficială de Facebook a mărcii, conțin și hashtag-urile #V8, #V10 și #V12. Deși acest lucru nu a fost confirmat, se pare că viitorul P900 va fi oferit cu aceste trei motorizări. Deocamdată, nu se cunosc mai multe detalii despre noile motoare, însă prototipul P72 din 2019 este propulsat de un motor V8 dezvoltat de Ford și care livrează 700 de cai putere.

Prototipul din 2019 va fi transformat în model de serie în 2023, atunci când vor începe livrările.

Cât despre viitorul P900, acesta va fi prezentat, așa cum am spus, în 29 noiembrie.

via De Tomaso

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    v12 vs 800v...stim cine castiga detasat..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru