Teaser cu viitorul crossover electric Alpine GT X-Over. Debut în 2025

de Alexandru Monenciu
Luni, 31.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Francezii de la Alpine au publicat un teaser și au oferit câteva detalii despre viitorul crossover electric. Cel puțin momentan, acesta este cunoscut sub denumirea GT X-Over, iar lansarea este programată pentru 2025.

Alpine va trece încet, încet, la un portofoliu format în totalitate din modele cu zero emisii. Până în 2026, compania franceză va lansa trei noi astfel de modele, inclusiv un înlocuitor pentru A110, un crossover și o versiune de performanță care va avea la bază Renault 5 Prototype.

Acum, producătorul din Hexagon publică o imagine teaser cu viitorul crossover electric și oferă mai multe detalii despre acesta.

Așadar, cel puțin momentan, acesta este cunoscut sub denumirea Alpine GT X-Over și va fi produs la uzina din Dieppe. Modelul va fi dezvoltat pe platforma CMF-E pe care o împarte, printre altele, cu Nissan Ariya și Renault Megane E-Tech Electric.

Totodată, Alpine anunță că viitorul GT X-Over va debuta în 2025.

via Alpine

Comentarii (1)

  • netam-nissan
    S-a nissănizat cu ștecher și Alpine adică l-au stricat și p-ăsta.
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru