Teaser cu viitorul Honda Civic Type R. Hot hatch-ul va păstra cutia manuală

de Tiberiu Safta
Marti, 12.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a publicat un clip teaser nou cu viitoarea generație Honda Civic Type R, versiunea de performanță a modelului japonez compact. Odată cu acest teaser, constructorul nipon a confirmat că noul model va fi dezvăluit în 20 iulie.

Noua generație Honda Civic Type R este una dintre cele mai anticipate mașini ale mărcii japoneze și ale anului. Știm, deja, că noul model va avea un motor pur termic, mai puternic decât cel văzut la actuala generație Type R. De asemenea, noua generație a hot-hatch-ului japonez va păstra cutia de viteze manuală și configurația cu două roți motrice față.

Hot-hatch-ul japonez a stabilit și un timp record pe circuitul Suzuka din Japonia pentru mașinile cu tracțiune față. Mai mult, această generație Civic Type R ar urma să fie ultima oferită cu un motor pur termic, înainte ca electrificarea să-și facă apariția la generațiile următoare.

După o lungă campanie de promovare, Honda a publicat un clip teaser nou cu viitorul model. Acesta este ultimul teaser, fiindcă Honda a confirmat data lansării noului model de performanță. Mai exact, noua generație Honda Civic Type R va fi dezvăluită în 20 iulie.

via Honda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru