TEASER: Hyundai anunță un nou model sportiv N

de Tiberiu Safta
Miercuri, 06.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat câteva imagini teaser cu o viitoare mașină sport, creată de divizia de performanță Hyundai N. Noul model va fi dezvăluit în 15 iulie, în ziua în care constructorul asiatic va organiza evenimentul N Day.

Constructorul sud-coreean se pregătește să lanseze un model de performanță nou. Pentru asta, Hyundai a publicat două imagini teaser cu viitorul model, care este creat de divizia de performanță a companiei, Hyundai N.

Într-una din imagini remarcăm silueta unui coupe cu două uși, cu o capotă lungă și cu un eleron de dimensiuni mari. Hyundai nu a precizat dacă viitorul model de performanță va avea un motor convențional sau unul electric.

De asemenea, au apărut zvonuri din mai multe surse că acest model ar urma să fie botezat Ioniq 8, însă acest lucru nu a fost confirmat. Chiar și așa, așteptarea nu va fi una lungă, deoarece Hyundai va dezvălui noul model în 15 iulie, în cadrul evenimentului N Day. Atunci vom afla mai multe detalii despre viitorul model de performanță.

via Hyundai, Motor1

Comentarii (2)

  • Nimic legat de Diesel Scandal si Hyundai?

    "Hyundai Motor Co. and Kia Corp. are facing a fraud and air-pollution probe by Frankfurt prosecutors over allegations they used defeat devices in diesel cars to mask the harmful emissions pumped into the air."

    https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-06-28/hyundai-and-kia-raided-by-prosecutors-in-german-diesel-probe#:~:text=Hyundai%20and%20Kia%20Raided%20by%20Prosecutors%20in%20German%20Diesel%20Probe,-BorgWarner%20employees%20also&text=Hyundai%20Motor%20Co.%20and%20Kia,emissions%20pumped%20into%20the%20air.
    12 20
  • Hyundai face bine ce face in general la fel si Kia… totuși ar trebui sa învețe ca preconcepțiile si apartenența la o marcă sunt un factor important pe segmentele speciale (premium, sport etc). Kia Stinger este o mașina bunicică (chiar buna din multe aspecte) si totuși cel care cumpara nu vrea sa aibă o Kia de 50.000 de euro când vecinul are una de 12.000 mai bine își ia o marca care are bifează si alte aspecte legate de ego. De aceea Stinger nu a făcut treaba buna la vânzări si va fi oprită fabricația. Este plină lumea de exemple in care producătorii care au vrut sa vina cu ceva special, diferit fata de restul gamei au înființat decizii separate (Lincoln, Lexus, Infiniti, DS etc.). Pana la urma treaba lor, strategia lor… dar oamenii nu se schimba chiar așa ușor… totuși nu este cum ai pune la un Mercedes AMG sau M la un BMW.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru