Teaser pentru Hyundai Kona facelift: constructorul pregătește și noua versiune Kona N Line

de Paul Cosma
Miercuri, 26.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat imagini teaser ce anunță un facelift pentru modelul Kona, dar și noua versiune de echipare N Line pentru SUV-ul său.

Hyundai a început campania de promovare la finalul căreia va prezenta un facelift pentru Kona. Nu sunt așteptate schimbări majore pentru unul dintre cele mai apreciate modele din gama constructorului asiatic.

Coreenii au anunțat că SUV-ul va primi și o versiune de echipare N Line. Viitorul model ar urma să fie echipat cu motorul pe benzină de 2.0 litri disponibil în prezent pe i30 N.

În cazul Hot Hatch-ului de clasă compactă, propulsorul livrează până la 275 de cai putere și 353 Nm.

Din punct de vedere estetic, asiaticii vor pregăti un pachet de caroserie mai agresiv, iar elementele sport de la interior vor fi preluate tot de pe i30 N. SUV-ul de performanță va fi echipat cu suspensii mai rigide, cu un sistem de frânare mai bun și cu un sistem de evacuare nou. Garda la sol va fi și ea mai mică decât cea a versiunilor "civile".

Via Hyundai

Comentarii (1)

  • Au renunțat văd la hectarele de plastice cam kitsch de pe la faruri-stopuri, deci arată super. :-)
    Chiar dacă supra-etajarea luminilor nu prea mai e factor wow.
    Și actualul Kona e însă o mașină bună, iar versiunea 4x4 (1.6 T-GDI 177 CP), singura pe care am condus-o, are o motricitate surprinzătoare, inclusiv în teren (semi)greu.
    Nu mai zic nimic de consumul cam mare, că iar mă ia-n vizor stimabilul @someone. :-)
    11 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru