Ți-ai colanta mașina cu numele unei firme pentru 6000 de euro pe an? O companie americană transformă mașinile în reclame pe roți

de Mircea Meşter
Duminica, 06.12.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Americanii care vor să câștige bani în plus au la dispoziție un serviciu interesant. Wrapify le colantează mașina și îi plătește în funcție de câți kilometri rulează zilnic.

O idee mai veche revine în actualitate în Statele Unite, adaptându-se de această dată la tehnologia există în 2015. Este vorba de reclamele prin colant care se aplică direct pe mașina fiecărui șofer care dorește să câștige bani în plus doar pentru că circulă zilnic pe șosele și pe străzi.

Proiectul american se numește Wrapify și promite să le aducă bani frumoși celor care acceptă să aibă mașina colantată. Aceștia sunt plătiți în funcție de câți kilometri fac zilnic și de nivelul de colantare acceptat pe mașina proprie. Astfel utilizând tehnologiile de ultimă generație, cei de la Wrapify calculează foarte exact parcursul zilnic al șoferilor și le oferă în fiecare săptămână plata proporțională cu distanța parcursă.

Esential 500 de euro pe lună poate câștiga prin Wrapify un șofer care parcurge 15.000 de kilometri pe an.
Un exemplu de calcul existent pe site-ul Wrapify ne arată că un șofer care are mașina colantată complet de unul dintre partenerii Wrapify poate să câștige între 50 și 90 de dolari în fiecare săptămână dacă rulează zilnic 20 de kilometri. Dacă colantarea e parțială, sumele potențiale scad până la 40-80 de dolari.
În sfârșit, dacă șoferul acceptă un colant care să acopere doar ușile, acesta va primi între 25 și 65 de dolari pentru o săptămână.

Conform calculelor noastre, un șofer care circulă 15.000 de kilometri pe an câștigă, după metoda de calcul oferită de Wrapify, între 2400 și 6600 de dolari pe an (echivalent al 2200-6000 de euro). Bineînțeles, calculele noastre exclud o diferențiere a sumelor de plată în funcție de zona prin care rulează mașina colantată.

Comentarii (14)

  • La dreaq.....Nici nu trebuie sa-ti colantezi masina ta. Daca esti baiat destept cumperi un harb din vitan cu 500 - 1.000euro.
    14 8
  • In felul asta ar da baietii kilometrii inainte, nu inapoi. Bine, banuiesc ca se instaleaza GPS pe masina.
    22 4
  • Mitica Blajinul
    Ti-ai COLANTA.......Serios? Ce aveti cu limba romana? Chiar vreti sa-i puneti lumanari?
    Sau vreti ca aceasta limba sa fie alaturi de limba Latina?
    17 7
  • Prietene, plata e si in functie de masina ( marca/model/an ) si traseu ;)
    Te-ai gandit tu repede... :)))
    3 1
  • unde?cum?cand? acum pe loc accept sa fie colantata masina la saracia care este in Romania
    5 1
  • in moldova se poate
    1 1
  • autopres
    autopres.... 2007 ??? teapa???
    1 0
  • AndreiRN
    Se practica destul de des in California
    Daca analizezi un pic este abuz psihologic.
    0 0
  • cu siguranta nu se poate colanta orice masina. cei care-si fac reclama tin la imaginea lor. tot vor sa dea bine. apoi legat de kilometrii parcursi, se vede in poza un telefon cu o aplicatie, deci ea va fi cea care decide distanta. Dar daca circul cu alta masina si pornesc aplicatia? Imi pun un senzor in masina ok. Dar daca merg cu bicicleta?
    haha !
    0 0
  • Tzeapa asta sa dat in oradea in urma cu mai bine de 10ani. Le-a mai cerut si bani prostilor ca mai apoi sa faca firma disparuta.
    0 0
  • Motoc Elena
    Doresc să colantez mașina cât îmi oferiți
    1 0
  • Daniel
    Doresc sa conlantez masina un audi q3 fabricatie 2021
    Doresc o oferta.
    0 2
  • Fane lupu
    Vreau sa colantez masina
    0 0
  • Nicola chircu Vasile
    Pentru reclama cu mașina personal
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru