Trofeu imens pentru Schumi

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 13.12.2006
Membrii echipei Ferrari au decis sa ii faca un cadou unic lui Michael Schumacher la retragere: un trofeu de 1.6 metri si 200 de kilograme!

Michael Schumacher si-a completat colectia de trofee ale carierei cu unul foarte special. In timpul ceremoniei de acordare a titlului de Cetatean de Onoare al orasului Maranello, fostul pilot german a primit un trofeu imens din partea echipei la care a conuscut cele mai mari succese, Ferrari.

Acesta este fabricat din sticla, cantareste 200 de kilograme, are 1.6 metri inaltime si are incrustate numele tuturor celor 72 de Mari Premii castigate de german in cei unsprezece ani ca pilot la Scuderia italiana.

Comentarii (2)

  • zoloft
    trofeu
    bravo lui...macar a muncit si a tras tare ca sa devina cineva..si este cineva; niciodata nu am tinut cu el dar tenacitatea si profesionalismul lui ar trebuie sa fie un exemplu si pt ceilalti ; iar de modestie....ar trebui dat exemplu la toti "fotbalistii" nostrii analfabeti
    0 0
  • Formula 1
    Niciodata nu l-am admirat , ba kiar dimpotriva......
    Dar acum , la despartire , numai de bine !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru