Turn Audi la Le Mans

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 14.06.2007
Audi a facut istorie in cursa de 24 h de la Le Mans, fapt pentru care germanii vor avea o statuie de 12 m in inima circuitului.

Audi participa in celebra cursa de 24 h de la Le Mans din 1999. Din acel an si pana astazi germanii au reusit sa faca istorie in cea mai faimoasa cursa de anduranta din lume. Audi a reusit sase victorii la general din opt participari, printre care si un succes istoric, gratie primei izbanzi a unei masini cu motor diesel.

Seria de victorii reusita de prototipurile Audi la Le Mans va fi onorata printr-un monument aflat in inima circuitului si care va fi inaungurat sambata, 16 iunie, cu putin inainte de startul celei de-a 75-a editii "Le Mans 24 Hours".

Rupert Stadler, presedinte al Consiliului Director Audi AG, Dr. Wolfgang Ullrich, director Audi Motorsport, Jean-Claude Plassart, presedinte Automobile Club de l’Ouest/ ACO si unul din pilotii oficiali Audi vor dezveli "Audi Tower" in centrul „Satului”.

Arhitectura moderna a acestei sculpturi cu inaltimea de 12 metri simbolizeaza imaginea dinamica a marcii Audi. Turnul va avea o infatisare diferita pe timp de zi si pe timp de noapte.

De-a lungul cursei, 24 de inele rotative vor ilumina de la baza edificiului si pana in varf. Un perete video este montat pe partea frontala a turnului. Numele fiecarui castigator al cursei de 24 ore de la Le Mans este gravat pe suprafata de sticla.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru