Un alt Senna in F1?

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 31.10.2006
Numele Senna ar putea intra din nou in Formula 1. Bruno, nepotul fostului campion brazilian Ayrton Senna, isi doreste ca in 2008 sa concureze in Marele Circ.

Bruno Senna, nepotul regretatului mare campion brazilian Ayrton Senna, si-a autoimpus anul 2008 ca termen pentru a patrunde in randurile pilotilor din Formula 1.

Tanarul de 23 de ani, care in ultimele doua sezoane a concurat in Formula 3 britanica, va “promova” in sezonul urmator in circuitul GP2, de unde spera sa ajunga direct in Marele Circ. “Mi-am facut deja cateva cunostinte in Formula 1”, afirma Senna intr-un interviu acordat publicatiei germane Bild.

Principalul ajutor al lui Bruno Senna ar putea fi fostul pilot Gerhard Berger, cel care acum conduce destinele echipei Toro Rosso si care a fost prieten foarte bun cu unchiul sau.

“In functie de cat de bine ma voi descurca in GP2, voi incerca sa intru in Formula 1 in maxim doi ani”, a incheiat nepotul lui Ayrton Senna.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru