Uzina Alpine rulează la capacitate maximă pentru a ține pasul cu cererea

de Tiberiu Safta
Vineri, 21.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alpine a dezvăluit rezultatele vânzărilor sale din primul semestru al anului. În același timp, constructorul francez precizează că uzina sa de la Dieppe rulează la capacitate maximă pentru a satisface cererea mare pentru modelul A110.

Deși Alpine este un constructor care produce un număr mic de mașini pe an, acesta se bucură de un 2023 plin de succes, din punctul de vedere al vânzărilor. Marca de la Dieppe a publicat rezultatele vânzărilor după primele 6 luni din acest an, fiind vândute 1863 de exemplare A110, cu 9% mai multe decât același interval din 2022.

Doar în luna iunie, de altfel, Alpine a vândut 593 de mașini, ceea ce reprezintă un record pentru marca franceză cu privire la vânzările lunare. Recordul anterior datează din martie 2019, atunci când Alpine a vândut 536 de mașini.

Motivul principal pentru creșterea vânzărilor Alpine se datorează capacității de producție a uzinei. Constructorul precizează că uzina unde este construit A110 rulează la capacitate maximă pentru a putea ține pasul cu cererea foarte mare pentru model. De altfel, până la sfârșitul deceniului, uzina Alpine va fi extinsă pentru a putea să producă și mai multe mașini.

via Alpine

Comentarii (2)

  • Eu am făcut comandă la opt
    0 1
  • Banditos
    ...la opt dimineata!?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru