Viitoarea Hyundai Ioniq 6 apare în noi schițe de design

de Alexandru Monenciu
Marti, 21.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul asiatic a publicat o schiță de design cu viitorul model electric Ioniq 6. Acesta va fi dezvoltat pe arhitectura E-GMP, aceeași pe care o utilizează și Ioniq 5.

Hyundai Ioniq 6 a fost anunțat pentru prima oară în 2020. De atunci, prototipurile au fost surprinse de mai multe ori în teste, iar, acum, constructorul asiatic publică o nouă schiță de design cu viitorul rival al lui Tesla Model 3 și BMW i4.

Știm că va fi dezvoltat pe arhitectura E-GMP, aceeași pe care o utilizează și Ioniq 5. Aceeași platforma va sta și la baza viitorului SUV Ioniq 7.

Până la finalul acestei luni, Hyundai a anunțat și alte imagini teaser, atât cu exterior cât și cu interiorul viitorului Ioniq 6. Pentru detaliile tehince mai trebuie să așteptăm puțin.

După debut, Hyundai Ioniq 6 va fi disponibilă în versiuni cu un singur motor electric, și roți motrice spate, dar și cu două unități electrice și tracțiune integrală.

Cu un singur plin de energie, modelul sud-coreean ar trebui să acopere peste 480 de kilometri.

via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru