Viitorul Abarth 500 va fi un model electric. Debutul, programat pentru 2023

de Tiberiu Safta
Miercuri, 16.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unor informații apărute în publicația Autocar, viitoarea generație Abarth 500 va fi, pentru prima dată, un model pur electric. Deși nu a fost confirmat oficial, noul model se află în perioada de teste, iar lansarea va avea loc în 2023.

Abarth se pregătește să lanseze primul său model electric din istorie. Conform unor informații apărute în publicația britanică Autocar, noul model va fi bazat pe actuala versiune electrică a lui Fiat 500.

Deocamdată nu există multe informații despre noul model, întrucât acesta nu a fost confirmat oficial. Însă, șeful Abarth, Olivier Francois, a precizat că viitorul model de performanță electric se află în ultimele faze de testare.

"Va fi fantastică”, a declarat acesta despre mașină. El a mai adăugat că „sunetul va fi unul foarte interesant”, iar clienții vor putea alege între un mod silențios și unul zgomotos.

Așa cum am spus, informațiile tehnice sunt foarte limitate în acest moment. Cu toate acestea, se pare că viitorul Abarth 500 electric va accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 7 secunde, iar viteza maximă va fi de peste 160 de km/h. Este de așteptat ca noul model de performanță să fie lansat în 2023.

via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru