Villeneuve il ataca pe Kubica

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 19.08.2006
Dupa ce a fost inlaturat din pozitia sa in echipa si dupa ce a fost inlocuit cu Robert Kubica, Jacques Villeneuve il numeste pe polonez “o alegere dubioasa”.

Dupa ce zilele trecute l-a atacat dur pe Michael Schumacher, despre care a afirmat ca “este un pilot in urma caruia nu va ramane nimic, nici macar amintirea”, Jacques Villeneuve isi continua atacurile frontale. De aceasta data, tintele sunt fosta sa echipa, BMW Sauber, si pilotul care i-a luat locul, polonezul Robert Kubica.

Canadianul, fost campion mondial cu Williams in 1997, a afirmat ca succesorul sau la volanul monopostului BMW este o alegere dubioasa in conditiile in care echipa germana isi doreste performante in sezonul viitor.

“Kubica nu are destula experienta. Iar experienta este intotdeauna importanta, deoarece a alerga in curse de Formula 1 inseamna a te regasi uneori in situatii limita. Este foarte usor sa iesi din ele daca ai mai trecut prin aceste lucruri”, spune Villeneuve. Trebuie sa realizam faptul ca a face treaba buna in antrenamente nu este acelasi lucru cu a te comporta bine in weekend-ul unei curse. Nu vezi cu adevarat valoarea unui pilot decat dupa ce aceasta trece prin mai multe astfel de weekend-uri.

In aceste conditii, Robert este un semn de intrebare”, a continuat canadianul care in urma cu doua saptamani a fost dat afara de BMW.

Viitorul lui Villeneuve este incert in acest moment, insa el spune ca, pe langa Formula 1, singura alternativa viabila este NASCAR: “Le Mans, DTM, IRL, Champ Car? Imi pare rau, dar toate acestea reprezinta un pas inapoi. NASCAR dimpotriva”, a incheiat fostul campion mondial.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru