Villeneuve out!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 07.08.2006
Dupa ce Kubica a impresionat la prima aparitie la volanul unui monopost de Formula 1, BMW a decis sa-l dea afara pe Villeneuve.

Dupa senzationala prestatie a debutantului Robert Kubica la Budapesta, o revenire a lui Jacques Villeneuve parea foarte putin probabila. Ei bine, de astazi divortul dintre BMW si pilotul canadian este oficial.

Astfel, titularii echipei in restul curselor ramase din acest sezon vor fi Nick Heidfeld si Robert Kubica. Viitorul canadianului este inca invaluit in ceata, multe voci afirmand ca el si-ar putea continua cariera in Nascar, alaturi de Juan Pablo Montoya.

Este sigur insa ca divortul abrupt dintre Villeneuve si BMW va fi solutionat de avocatii celor doua parti, canadianul actionandu-si fosta echipa in judecata din cauza unei presupuse rupturi abuziva a contractului, desi Mario Thiessen, seful BMW, a afirmat ca despartirea a avut loc “prin consimtamant reciproc”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru