Villeneuve si Peugeot 908 in Le Mans

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 12.01.2007
Peugeot 908 si Jaques Villeneuve vor incerca sa doboare suprematia lui Audi R10 in cursa de 24 h de la Le Mans.
Peugeot va reveni in forta in 2007 in lumea curselor de viteza bazandu-se pe modelul 908 si o echipa experimentata de piloti.

In acest an, francezii vor aborda cursa de 24 de h de la Le Mans si competitia Le Mans Series cu doua masini Peugeot 908, prezentate la Salonul de la Paris. Serge Saunier, managerul echipei Peugeot Sport, a recrutat sase piloti de cursa si unul pentru teste pentru competitiile din acest an.

Patru dintre piloti, Nicolas Manassian, Stéphane Sarrazin, Pedro Lamy si Marc Gene, vor concura in toate cele sapte etape Le Mans Series. Cursa de 24 de h de la Le Mans ii va avea ca piloti Peugeot pe Sebastian Bourdais si pe fostul campion mondial de Formula 1, Jacques Villeneuve.

Peugeot a castigat aceasta cursa in 1992 si 1993, iar pilotul din '93 Eric Hélary, care a concurat pe un model 905, va fi pilotul de teste. Prima infatisare pe circuit a lui Peugeot 908 va fi in prima etapa LMS, la Monza, in luna aprilie.

Principalul obiectiv al francezilor este cursa de 24 h de la Le Mans iar Jacques Villeneuve isi doreste foarte mult acest trofeu in palmares, alaturi de titlul mondial in Formula 1 si de victoria in cursa de 500 de mile de la Indianapolis.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru