Volvo XC90 şi Mini Countryman se luptă astăzi pentru calificarea în Autovot 2015

de Automarket
Duminica, 08.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Duminică are loc un singur meci disputat în categoria Mașinilor Premium. Mini Countryman va intra în ring alături de noul Volvo XC90 pentru ultimul loc din turul doi al competiției Autovot 2015.

Peugeot 3008 nu mai este la prima tinerețe, dar fanii mărcii franceze l-au propulsat în turul doi al competiției Autovot după un meci destul de strâns cu noul Hyundai i20. Primele ore ale infruntării au adus un echilibru în preferințele fanilor, dar apoi Peugeot a preluat conducerea și nu a mai cedat-o până la final.

La categoria Mașini Premium s-au înfruntat doi titani: Audi A6 facefilft s-a pregătit intens pentru a se lupta cu seducătorul Mercedes-Benz S-Klasse Coupe. Deși am fi crezut că bătălia urma să fie echilibrată, S-Klasse Coupe a luat un avans serios încă de la început și nu s-a mai uitat înapoi. Victorie clară pentru cel mai mare coupe din gama Mercedes-Benz care avansează astfel în turul doi al competiției.

Astăzi în Mașini Premium: Mini Countryman vs. Volvo XC90

Ziua de duminică ne aduce ultimul duel din primul tur al competiției Autovot 2015. Ultima șansă de a trece în turul doi se dispută între două SUV-uri cu carismă.

Primul vine din Marea Britanie și este modelul Mini Countryman. Britanicul are de înfruntat un nordic calculat în persoana noului Volvo XC90. Se anunță un duel echilibrat, așa că fanii fiecărei mărci vor face diferența.

VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI  

Mini Countryman. În România de la 23.900 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice 
Volvo XC90. În România de la 55.880 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru