Will Smith are o rulotă de 2.5 milioane de dolari, echipată cu saună și cinema

de Bogdan Mirică
Sambata, 18.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru filmările în locații îndepărtate, Will Smith folosește o rulotă cumpărată în anul 2000 cu un preț de 2.5 milioane de dolari. Luxul oferit de motorhome rivalizează cu casele de lux.

O rulotă este o casă mobilă, pe care o poți duce în orice colț al lumii. Însă, e destul de greu să apropii confortul unei case veritabile, de cel al unei rulote. Sau cel puțin așa credeam până când am văzut rulota lui Will Smith, celebrul actor de la Hollywood.

Este un motorhome care poate rivaliza cu orice hotel de lux. Tocmai de aceea, Will Smith îl folosește intens, de fiecare dată când trebuie să ajungă la filmări în locuri îndepărtate.

Rulota, deși este o blasfemie să o numim așa, a fost construită de Anderson Mobile Estates, o companie din SUA, specializată în producția unor vehicule de lux pentru camping. Will Smith s-a implicat activ în personalizarea rulotei, construită la începutul anilor 2000.

Este capabilă să se desfășoare pe două etaje. La etajul superior, o funcție specială ridică etajul cu încă un metru și transformă totul într-o sală de cinema cu 30 de locuri. Bineînțeles, aceasta poate fi folosită și ca sală de conferințe.

La parter, Will Smith beneficiază de o bucătărie complex echipată, de un living, de un birou și de o garderobă. O importanță deosebită a fost acordată sălii de baie, care beneficiază chiar și de saună și care a costat 25.000 de euro.

Chiar dacă are aproape 20 de ani de când a fost construită, rulota lui Will Smith continuă să fie o referință în segment. Iar asta costă. De fapt, a costat. În momentul achiziției, Will Smith a plătit 2.5 milioane de dolari pentru rulotă.

via autoblog.it

Citeşte şi...

Comentarii (5)

  • Edikkk
    Doar ca glumă.... de weekend....

    - E electrică ?

    :)))
    7 32
  • Edikkk
    plus, stai la coadă....

    E coada plină de anti vacciniști, planeta plată, de alde poluarea nu există, electrica poluează mai mult decât termica, fumatul nu face rău, şamd
    6 21
  • will e un mare ecologist care lupta impotriva schimbarilor climatice cu aceasta rulota care are amprenta de carbon mai mare decat a unui mic orasel din midwest. Ce ipocrizie.
    10 3
  • again,
    ce-i cu edik? pare in plin delir...
    I-am dat un minus.
    8 4
  • O imbecilitate ridicata la rang de referință in domeniu, tipica speciei noastre!
    Pe Will Smith l-as pune doar o singura data sa șteargă praful din rulota!
    10 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru