Williams F1 se prezinta

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 10.01.2007
2 februarie este data oficiala la care echipa de Formula 1 Williams isi va lansa monopostul pentru sezonul 2007.

Echipa de Formula 1 Williams isi va prezenta monopostul pentru sezonul 2007, botezat FW29, in 2 februarie. Acesta va fi propulsat de un motor Toyota si isi va face aparitia in premiera pe un circuit la Jerez, in testele oficiale dinaintea startului noului sezon.

Principalul sau rol este de a face uitate prestatiile foarte modeste ale echipei in sezonul trecut si de a incerca o clasare in primele 5 echipe in 2007. Cei doi piloti care vor incerca acest lucru sunt Alexander Wurz si Nico Rosberg, secondati de pilotii de teste Narain Karthikeyan si Kazuki Nakajima.

Automarket va va oferi mai multe informatii imdiat dupa prezentarea oficiala a echipei si monopostului.

Comentarii (1)

  • Burghila
    Williams F1
    Sunt bucuros ca apare din nou Alexander Wurz pe scena Formulei 1. Sper ca, dupa atata timp, sa reuseasca sa arate tuturor tot ce poate.
    Cat despre masina anuntata de Williams pentru 2007, sper sa fie una mult mai competitiva decat in anii trecuti si sa fie de bun augur colaborarea cu Toyota.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru