Wurz la Williams in 2007

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 03.08.2006
Dupa ce Frank Williams a refuzat sa ii prelungeasca automat contractul lui Mark Webber, cel care va face echipa cu Rosberg in 2007 va fi Alexander Wurz.

Frank Williams nu a asteptat mult pentru a anunta al doilea pilot al viitoarei echipe Williams-Toyota in sezonul 2007. Dupa reconfirmarea lui Nico Rosberg, Papa Frank a refuzat sa ii prelungeasca contractul lui Mark Webber, din cauza salariului ridicat al australianului.

Daca Webber avea de ales intre un salariu mai mic la Williams si un loc la Renault, unde s-ar putea sa ii ia locul lui Alonso, Williams l-a ales pentru urmatorul sezon pe Alexander Wurz.

Wurz a fost selectat pe considerente de experienta, austriacul beneficiind si de faptul ca a contribuit la stabilitatea echipei evoluand in acest sezon ca pilot de teste. Mai mult, aceasta stabilitate urmeaza sa fie concretizata, spun cei de la Williams, in puncte importante odata cu sosirea noilor motoare Toyota.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru