Voteaza:
4 voturi | 7 comentarii

Compilație video: când pietonii sunt gata să provoace accidente pentru că trec pe roșu

Un motociclist britanic a pus într-un singur clip toți pietonii care au trecut pe roșu și au fost gata să provoace accidente în fața sa în 2015. Sperăm că acest film va schimba măcar câteva dintre apucăturile atât de prezente și pe străzile din România.

Comentarii (7)

  • dylan
    la 04.01.2016, 12:01
    Nu inteleg care este scopul acestui filmulet. Este clar ca in anumite situatii erau si visatori care traversau strada pe rosu dar in cele mai multe cazuri oamenii traversau regulamentar. In plus imbecilii astia cu moatoare nu au nicio regula sau aproape niciuna. Eu nu inteleg daca ei au obligatia de a semnaliza schimbarea benzii de mers sau mai bine-zis, daca pentru ei exista o banda de mers pe carosabil. Din ce vad in filmare si din experienta de zi cu zi motociclistii NU RESPECTA vreo banda de mers. Ei sunt NUMAI printre bezi, rareori merg pe o banda fara a depasi limita acesteia. Ei sunt in continuu de pe-o banda pe alta. chiar si cand masinile stationeaza regulamentar la semafor ei sar de pe-o banda pe alta FARA a semnaliza schimbarea benzii - dar ce banda sa schimbe regulamentar cand sunt ocupate. Bun, ei sar de pe-o banda pe alta si merg numai pe marcajele care delimiteaza benzile de circulatie, contrat normelor rutiere, ca in orice tara civilizata, si acuza pietonii (ce-i drept si acestia lipsiti de cunostinte teoretice de legislatie rutiera).
    Mai mult, dragii nostrii motociclisti abuzeaza de zgomotul teribil produs de esapamentele motocicletelor lor si intimideaza EFECTIV orice conducator auto aflat regulamentar in trafic, in stationare la semafor si, cu atat mai mult, pietonii care sunt angajati in traversarea regulamentara a strazilor.
    Aloo, domnilor, ati preluat acest videoclip fara a pune un text langa el? Pai ce sa inteleaga bietul cititor? Sa se distreze de faptul cum motociclistul tureaza motorul in prezenta pietonilor? Sa vada cat de viteaz este acel motociclist cand se strecoara printre masini? Sau se doreste a fi un model demn de urmat in vederea corectarii deprinderilor celor care participa la trafic, atat pedestrii cat si mobili?
    Personal, din filmare desprind cateva invataminte bune, utile dar comndam laturacomportamentala a motociclistului, asa cum reiese din filmare, care in multe situatii este gresita.
    -13
  • la 04.01.2016, 13:29
    Unii (multi) au impresia ca mie ar trebui sa-mi pese mai mult de viata lor, decat le pasa lor. Ei bine, nu. Daca treci pe rosu, iti asumi riscul ca eu voi da peste tine cu 1.7 tone de fier, iar pentru asta esti un mare bou.

    In alte ordine de idei, ma gandesc pentru cate mii de lire as fi dispus sa ma mut in Londra. Ma gandeam la 7000, dar nu cred ca e suficient sa ma convinga sa ma mut in orasul ala odios.
    +11
  • gheo
    la 04.01.2016, 17:52
    @dylan
    nu ştiu la ce ˇfilmuleţˇ te-ai uitat tu(sau în ce stare erai),dar motociclistul a circulat absolut regulamentar:trecerile printre şirurile de maşini oprite la stop,schimbările rapide de bandă,etc. sunt unele dintre -puţinele-avantaje ale celor "pe două roţi",avantaje ce compensează-în mică măsură-mizeriile,chiar pericolele,la care sunt supuşi în trafic de către "bizonii pe patru roţi"(iar faptul că nu înţelegi acest lucru îmi dă convingerea că şi tu faci parte din acestă categorie)
    Dixit !
    -1
  • Alex
    la 04.01.2016, 18:21
    Eu nu inteleg...asta nu se intampla numai in Londra, ci se intampla in majoritatea oraselor mari. Unii vor sa treaca si pe culoarea rosie si pe cea verde. Pai daca tu ca pieton ai un drept si eu trebuie sa am unul ca conducator de vehicul. Atata timp cat eu imi respect dreptul, ar trebui si pietonii sa-si respecte dreptul si atunci totul va fi bine.
    0
  • la 05.01.2016, 00:05
    Ca o mica paranteza...BMW de PH la min.9...
    +4
  • dylan
    la 05.01.2016, 10:32
    @gheo
    Tu ai un nume fain, neaos romanesc. Pot sa-ti garantez ca eram si sunt intr-o stare foarte buna dar nu e treaba ta asta.
    Daca ai fi citit cu atentie postarea mea si nu pe sarite, ca un carlan, (ca sa fiu elegant) ai fi observat ca nu aprob traversarile pe culoarea rosie a semaforului nici de catre pietoni si nici de catre ceilalti participanti la trafic (auto, moto). Acum cred ca s-a facut lumina si in mintea ta.
    In al II-lea rand am spus ca nu sunt de acord nici cu slalom-urile voastre imbecile care nu respecta nicio regula de circulatie: esti pieton circuli pe trotuar si traversezi pe marcaje; esti auto sau moto respecta regulile aferente. Aici nu ai inteles tu, care este marlania pe care voi motociclistii o faceti in trafic. Daca nu stiai inca iti spun eu, trebuie sa respecti benzile de circulatie intocmai precum un automobil. Ce tot imi spui tu mie de avantajele mersului cu moto?!Fix nu ma intereseaza si nu intereseaza nici pe conducatorii auto langa care tu iti turezi motoreta aia ca sa-ti faca tie loc printre benzi. Tu ca respecti normele de legislatie rutiera cand mergi printre benzi.
    Sper ca iti este clar acum. Fii macar istet si mai citeste odata inainte de a-ti expune inteligenta in scris.
    Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si un cap limpede!
    +1
  • gheo
    la 05.01.2016, 13:50
    @dylan
    Disputa noastră nu interesează pe nimeni:s-o lăsăm deci baltă !
    Te rog doar să iei notă că opiniile tale au fost ˇapreciateˇ cu frumosul scor -13 :poate te va face să reflectezi ?
    -2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru