Voteaza:
6 voturi | 3 comentarii

Doi eroi salvează o mamă și pe copilul ei dintr-o mașină care a plonjat în apă

S-a întâmplat în Amsterdam, pe unul dintre canalele care taie capitala Olandei. O mamă a încurcat frâna cu accelerația și a plonjat în apa rece cu tot cu fiul ei, însă doi trecători au sărit și au salvat cei doi pasageri.

Comentarii (3)

  • la 15.02.2016, 20:14
    Au fost mai multi, nu doar 2.
    Si totusi, imi raspunde cineva la intrebarea: de ce nu pot viziona clipurile la voi pe sait in mod full-screen? E o decizie de-a dreptul cretina sa ma obligi sa ma uit la un dreptunghi de 8x13 cm.
    +4
  • Dolph Lundgren
    la 16.02.2016, 00:30
    clarkson, stim ca-n sibiu sunt multi idioti, dovada cea mai elocventa e TABLOUL ce conduce romania catre DEZASTRU, dar totusi la 39 de ani sa te descurci mai prost ca un copil de 7 ani pe computer ... ! Cand apesi in dreapta joc a clipurilor, pentru modul full screen, iti apare un mesaj pe care daca ai da click ai vedea de ce nu poti accesa acest mod. Daca nici atunci nu intelegi, mai ai 2 posibilitati. Ori faci click cu mouse-ul langa optiunea de full screen din dreapta jos, acolo unde scrie YouTube si ti va deschide o fereastra unde poti vedea full screen clipul, ori te IMPUSTI !
    -2
  • la 16.02.2016, 15:02
    @Dolph, dragule, daca invatai sa citesti pana la varsta ta ai fi vazut ca am scris " nu pot viziona clipurile LA VOI PE SAIT in mod full-screen". Stiu sa ajung pe YT, dar era vorba de usabilitatea automarket.ro, care ma obliga sa plec de la ei de pe sait ca sa am o experienta civilizata de vizionare. Probabil nu stii prea multe despre UX/UI dar nah... ce sa ceri de la o maimuta cu tastatura in fata.
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru