Voteaza:
6 voturi | 10 comentarii

Exemplu de inconştienţă în România: Transportul pasagerilor în portbagaj

Un şofer din Cluj a fost surprins transportând patru copii în portbagajul maşinii sale. De parcă n-ar fi fost suficient, acesta a virat stânga fără să se asigure, fiind la un pas de a fi zdrobit de un TIR care îl depăşea, totul peste o linie continuă.

Comentarii (10)

  • la 15.05.2012, 19:09
    meltenism de romania!!!
    +15
  • la 15.05.2012, 20:08
    1. Posesorul acestei masini (CJ-26-LAA) o fi vazut reclama "amuzanta si inteligenta" de la Dacia Lodgy?
    2. Politia Romana o fi vazut "clipul" acesta??
    +17
  • la 15.05.2012, 20:25
    Cat de tampit poate fi cretinul ala sa transporte copii in portbagaj???Eu i-as lua permisu fara discutie!!!
    +20
  • la 15.05.2012, 21:33
    ce cretin de om. fara permis si dosar penal. si tirul depaseste pe linie continua. si ala o incurca daca ii matura pe cei din masina mica
    +12
  • ion
    la 15.05.2012, 22:48
    Oh da! V-ati trezit toti zana maseluta nascuta in puf! Uitati ca suntem in Romanica, tara cu carute, uitati ca asa am crescut majoritatea, acum, domn'le, nu se mai poate. Inainte se putea, acum nu. S-a schimbat ceva deci... Intrebarea mea este: Ce? Mentalitatile, sa nu uitam, au ramas aceleasi!
    -7
  • Geo
    la 16.05.2012, 00:55
    In primul rand, da soferul CJ... este incompetent si incostient. Dar tu care ai filmat cum esti?? Cat de tampit sa fii sa te opresti in mijocul drumului vazand ca celalalt efectueaza o manevra la stanga si va ocupa celalalt sens de mers?? Creierul tau de gasca nu ar putea sa ajunga sa gandeasca asa departe scuze.
    In al doilea rand: Tirul de ce depaseste ilegal?? Nu cumva ca stai tu istetule oprit in mijlocul drumului??

    Asa ca ambii o incurcau din cauza ta (in caz de accident). Dar ce te doare pe tine. Ti-ai facut filmarea pentru youtube.
    +39
  • Emil Bobu
    la 16.05.2012, 14:37
    Bre nea' @ion. Daca acum 30 de ani era acceptabil ( desi ilegal si atunci ) sa duci oameni in portbagaj, conditiile de trafic erau altele. Hai sa o luam punct cu punct ca sa pricepi:
    1. Pe vremuri erau mai putine masini inmatriculate in tara si probabil nici jumatate din ele nu circulau ( vezi regula numerelor cu sot/fara sot, criza de benzina, etc. ) adica probabilitatea unui accident era mai mica pentru ca nu erau multe masini pe strada.
    2. Vitezele de deplasare erau mult mai mici si diferentele de viteza erau mai mici deoarece majoritatea masinilor erau foarte apropiate ca putere.

    As mai adauga chestii dar imi e lene... te descurci tu sa le deduci. Concluzia ar fi ca DA S-AU SCHIMBAT AL NAIBII DE MULTE.
    +10
  • danut
    la 17.05.2012, 06:12
    pt cel cu filmarea, emil bobu si restu care sariti in sus, analizati corect imaginile, dobitocul care opreste sa filmeze este atentionat de camion nu amaratu ala cu dacia, asa se intampla accidente nu viteza, cate un viteaz din asta care tine de axu drumului daca se poate chiar pe contrasens, ca doare viteza maxima este de 90, opreste in curba, merg cu 50 maxim 60 ca de unde este graba asta mare, calm ca ei sunt platiti regeste si doar daca lucreaza mai mult nu iau mai mult, voi distrungeti tot ce e mai frumos, inclusiv daca un puturos bugetar de militean o sa ia permisul lui ala cu dacia, dar idioti din astia sunt o gramada, bere la 3 litri exista, sarbatori sunt o gramada si acusica vine si alegerile
    +2
  • Eu
    la 17.05.2012, 14:03
    3 soferi care incalca grav legea.Primul cu copii in portbagaj,al doilea este soferul de tir ('' profesionist'') si cel care opreste neregulamentar ca sa filmeze ,obligand soferul de tir sa incalce linia continua. Fiecare are vina lui.3 persmise luate si 3 amenzi .Oare daca politia si-ar face datoria sa dea amenzi poate am iesi din criza sau s-ar mai face drumuri mai bune
    ( nu zic autostrazi). Conduceti corect si cu grija.
    +2
  • luca
    la 17.05.2012, 17:52
    bai nene asa ceva n-am mai vazut....unu..cel cu opelul ascona model 1986 ii un tampit...sa duc copii in masina...nelegati, neancorati si mai ales in portbagaj...ii port+bagaj..nu portcopii...Cel care a filmat oarecum e vinovat...dar nu e autostrada sa fim seriosi...se poate intampla sa ti se duca ceva la masina ...si musai sa opresti...ce dracu sa faci....Cel cu tirul i-a claxonat pe amandoi...ca saracu pana opreste cele 40 de tone...mai dureaza....copii erau facuti compozit pentru sarmale..daca ii lua in plin...ALO POLITIA....nu mai opriti pentru depasirea vitezei cu 11 km pe ora sa 15.....opriti pe magarii astia si legatii de un pom...apoi treceti la urinat...
    +3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru