Voteaza:
3 voturi | 10 comentarii

Întâlnire la mustaţă între un BMW X5 şi un Kawasaki Z1000 pe serpentine

Un motociclist a încercat să depăşească un vehicul mai lent pe sepentine, abordând exteriorul virajului. Ghinionul său a venit sub forma unui X5 negru, care a abordat acelaşi viraj pe interior, călcând linia de despărţire a benzilor. Cine a greşit?

Comentarii (10)

  • ,.
    la 31.07.2012, 14:06
    Idioti donatori de organe, l-a mancat in *** sa-l depaseasca pe ala in curba.
    -2
  • la 31.07.2012, 14:30
    Si cocalaru' din X5 trebuia neaparat sa taie linia continua ca nu putea lua curba normal. Amandoi au gresit dar nu era acest video pe youtube daca nu se baga X5 prost.
    +26
  • dany
    la 31.07.2012, 15:06
    1. motociclistul greseste cand depaseste masina precedenta (rosie) trecand peste linia continua
    2. in a doua depasire nu a gresit cu nimic din punct de vedere al regulamentului circulatiei dar a avut un comportament agresiv si riscant... se impunea o conducere defensiva
    3. cel cu BMW a gresit taind linia continua
    4. majoritatea dintre noi abordam virajele la stanga in maniera celoei din BMW deoarece conducem agresiv, suntem frustrati ca nu am ajuns piloti desi ne place sa conducem, iar daca nu am taia 10-15 cm din linia continua nu ne-am putea inscrie in viraj
    5. adevarul este ca stilul de condus defensiv este cel mai potrivit pe o sosea publica (vezi Constantin Aur)
    6. acest video nu era la noi dar in romania e o mare problema cu lipsa culturii moto pe sosele... orice om civilizat isi ocroteste copilul! cu cat esti mai mare tre sa ai grija pt a nu-i jena pe cei mici, fizic vorbind! la noi e mentalitatea ca daca ai camion sau SUV eventual bascula poti face ce vrei ca esti "obez"... si mai exista o ura a soferilor fata de motociclisti pe care nu o inteleg! majoritatea stim ce senzatii placute iti creeaza condusul unei masini! dar cei ce conduc moto stiu ca aceasta iti da aripi! sa lasam motociclistii sa se bucure de jucariile lor! sa fim mai atenti in oglinzi, sa lasam loc intre benzi la semafor, sa fim mai ingaduitori...
    +25
  • qwer
    la 31.07.2012, 15:27
    Ala cu BMWul a facut manevra Huidu, si asta cu moto se de mare ca depaseste pe linie......sper sa mai traiasca inca asta cu moto
    +13
  • the hep
    la 31.07.2012, 15:30
    da si suzuki-ul ala alb pe care il depaseste X5-ul merge pe 2 benzi , ca sa aiba loc cine vrea sa il depaseasca
    +2
  • allkbob
    la 31.07.2012, 15:42
    a depasi o masina cu motocicleta fara a depasi linia de delimitare a benzilor este legal. idiot nu e cel cu motocicleta
    +9
  • Calingura
    la 31.07.2012, 15:58
    O fi legal sa mergi 10 pe banda daca ai loc dar tot prostie se numeste. Chiar nu iti pasa de pielea ta?

    Linia continua e acolo ca sa iti transmita ca nu e loc de smecherii; ba din contra trebuie sa fii mai prudent.

    In acelasi timp eu i-as biciui pe desteptii care taie curbele si te forteaza pe tine sa te evapori din calea lor sau sa treci in nefiinta (manevra Huidu cum spune qwer)
    +15
  • dan
    la 31.07.2012, 20:15
    ce prostie display-urile astea la motociclete!!! cum ar fi o masina BMW cu asemenea prostii!? puneti fratilor japonezi ceasuri clasice in bord ca nu sunteti citroen!
    -2
  • adm
    la 01.08.2012, 22:03
    Au gresit amandoi.. X5 a gresit conform codului rutier...motocicleta conform regulilor de conducere defensive (din pacate rar exista asa ceva la motociclisti). Suntem oameni (cocalari, obositi, frustrati, grabiti....etc) si gresim....si Huidu e om si a gresit....binenteles ca legea trebuie aplicata dar in situatii de genul asta nici o pedeapsa nu mai repara pe cel accidentat. E frustrant cum conduce motociclistul, te poate impica chiar nevinovat in accident, si te tine politia si pieton degeaba. Orice cutie de tabla e mai buna decat liber pe 2 roti.
    +2
  • jules
    la 02.08.2012, 09:13
    X5 a gresit, a depasit linia continua, motociclistul nu, oricum mare noroc a avut motociclistul.
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru