Voteaza:
5 voturi | 24 comentarii

Rusia: Redresare la limită cu un Daewoo Cielo

Şoferul unui Daewoo Cielo a fost surprins de un cameraman amator în Rusia în timp ce făcea o depăşire riscantă. Din fericire pentru toţi cei prezenţi, şoferii din zonă au fost pe fază şi i-au făcut loc inconştientului.

Comentarii (24)

  • Marius.de
    la 23.06.2011, 16:00
    Nebun frate,noroc mare nu gluma ......sunt sigur ca data urmatoare se va gandi de 2 ori daca mai vrea sa traiasca !!!!!
    +7
  • mda
    la 23.06.2011, 16:25
    A avut prezenta de spirit cel de pe contrasens din spatele dubei albe, ca altfel il spulbera pe retardatul ala cu Cielo
    +30
  • la 23.06.2011, 16:29
    reflexele lui peste.... in loc sa il pupe usor pe cel cu renault-ul in fund, vireaza pe contrasens, periclitand serios viata lui si a celor din fata lui
    +23
  • Serd
    la 23.06.2011, 16:41
    A facut caca pe el cu siguranta!
    Noroc ca cei de pe contrasens au avut inspiratia ,si spatiul necesar evitarii unei nenorociri.
    Cum a ramas ciumpalacul vreme de cateva secunde inert in mijlocul drumului,atunci merita "un pupic" educativ de la cel care filma!
    +20
  • la 23.06.2011, 17:07
    Lasand la o parte compartamentul soferului de pe Cielo, ala cu Clio este un bou. Trebuia sa traga imediat pe dreapta, nu sa meraga in paralel cu Cielo. Comportament clasic de bucurestean iesit din oras care se duce la mare in weekend.
    -31
  • shtrumph
    la 23.06.2011, 17:15
    putea sa ramana in spatele celui cu clio si sa astepte sa treaca cei doi de pe contrasens dar a decis sa depaseasca ca un tampit
    +9
  • jan
    la 23.06.2011, 17:20
    Viteji din astia avem si noi....GARLA!!!
    +23
  • la 23.06.2011, 19:20
    Clar si ala cu Clio a fost un mare idiot, dar poate daca nu ai prea multi kilometri in spate sau ai permisl de la Pitesti si nici logica nu te ajuta, te poti bloca un pic
    -22
  • J. C.
    la 23.06.2011, 21:15
    faze dinastea vezi zilnic
    ii chiar plictisitor filmuletu asta
    -9
  • ICS
    la 23.06.2011, 21:34
    Clio-ul nu avea cum sa se traga in dreapta pt ca avea o masina in fata care a virat la dreapta. Dupa ce a trecut cel din fata s-a tras un pic. Oricum, ca tragea ca nu trageacel cu Cielo tot idiot e.
    SI nu inteleg de ce trebuie sa fii mai nou atent si la nebunii care vin din spate sau de ce ar trebui cel cu Clio sa faca cine stie ce manevre sa isi rupa masina pe camp.
    +22
  • marcel
    la 23.06.2011, 23:19
    Parca ar fi filmat la noi.Manevre aiurea ale unor periculosi aflati din greseala la volan, dar uitati-va si la starea jalnica a soselei. Deci se poate si la altii, daca asta va consoleaza cu ceva...
    +1
  • mda
    la 24.06.2011, 00:55
    "SI nu inteleg de ce trebuie sa fii mai nou atent si la nebunii care vin din spate"

    Ca sa supravietuiesti junglei.
    +5
  • Tika
    la 24.06.2011, 09:12
    La noi astia cu cielo sunt inlocuiti cu puternicii logani si avansatii logani!
    -28
  • hahahhah
    la 24.06.2011, 09:19
    Conform "domnului" FLONE, cel cu Renault este de vina... adica, va rog frumos... cand vine domnul FLONE-teriblistul cu viteza din spate sa trageti pe dreapta... soseaua e a lui !!!
    +25
  • la 24.06.2011, 09:54
    Ala cu Cielo (singurul vinovat) s-a baga intr-o depasire in care nu a prevazut ca cineva din fata o sa franeze. Dar cum Cielo sta prost (de fapt nu prost, chiar foarte prost fata de alte masini) la categoria frane, nu avea cum sa reduca in distanta respectiva (era deja pe frana cand a depasit masina cu camera). A tras stanga si pe urma a vrut sa redreseze pe dreapta si l-a gasit pe boul cu Clio aproape paralel cu el. Cine zicea ca ala cu Clio avea viteza se inseala, sa faca referinta la masina din care se filmeaza. Putea sa reduca viteza si sa opreasca la fel ca a procedat cel cu camera de filmat. Ala din Clio este genul de sofer care nu stie ce se intampla in jurul lui, nu are reflexe, nu stie sa previna, se asteapta ca sa fie ferit de soferii din jurul lui, chiar si de la in idiot teribilist care abia reuseste sa controleze masina. Exact genul de bucurestean iesit la mare in weekend. Apropo de logan, nu o sa gasesti sofer de logan care sa faca asta, mai degraba cazane nemtesti inmatriculate in bulgaria. tdi-uri tiunate si alte fumegatoare.
    -16
  • @FLONE
    la 24.06.2011, 10:07
    Aia nu era sosea cu 2 benzi pe sens baiatule... Cel cu Clio Symbol n-a facut nimic neregulamentar - era pe banda lui si a trebuit sa franeze din cauza celui din fata... cel cu Cielo a venit cu putere din spate si intrase deja pe contrases... faza cu pozitionarea in paralel s-a petrecut cand Cielo deja intrase in vrie din cauza vitezei si a manvrelor brutale... Orice om normal ar fi fost luat prin surprindere de manevrele cretinului cu Cielo.

    Ce treaba are ca franele sunt slabe? Nu e vina celorlalti participanti la trafic. Ar trebui ei sa-si faca griji si pt asta? Sofeul cu Cielo trebuia sa cunoasca limitele masinii.
    +15
  • 1923`
    la 24.06.2011, 14:44
    suntem de acord cu totii ca ala cu cielo e un imbecil. insa, din punctul meu de vedere, a gresit si cel cu clio. masina rosie din fata lui a semnalizat dreapta si a franat, iar el nu a mai avut timp sa puna frana. mai mult, s-a gandit sa traga de volan stanga si sa depaseasca fara sa se asigure...
    -6
  • io
    la 24.06.2011, 15:07
    @1923`

    toti sunt soferi profesionisti din spatele tastaturii, dar ma intreb ce ai fi facut tu daca venea un idiot din spate cu viteza aia de bolid de F1...? te mai asigurai din spate pe propria ta banda de circulatie?? ai fi avut reactiile necesare sa te dai din calea lui fara sa-ti rupi masina in doua sau sa intri in coliziune cu altii?
    +5
  • dagwod
    la 24.06.2011, 15:53
    Din ce se poate vedea in filmulet....

    1. Masina rosie cea care vireaza la dreapta - am impresia ca nu semnalizeaza! pt ca cel cu Renault franeaza in spatele lui.

    2. Schumacher cu Cielo.... tocmai depasise (deci avea viteza mare) si vroia sa intre in spatele celui cu Renault - doar ca ala franeaza prea puternic! (din cauza citroenului rosu-care nu cred ca semnalizeaza). si din cauza asta incearca sa evite .....

    Semnalizarea este foarte!!!!! importanta!!!!! mai ales pe drumurile din afara!
    Dar multi, mai ales la noi in romania...isi cumpara masini fara maneta de semnalizare!
    +5
  • Alex
    la 25.06.2011, 11:05
    1. Clio nu pastraze distanta fata de Citroen si se pozitioneaza pe axul drumului
    2. Cielo depaseste aproape de curba si nu are vizibilitate
    3. Clio franeza in momentul in care Citroen face viraj dreapta, iar dupa aceea cand este depasit de Cielo, acesta accelereaza. Se hotaraste sa franeze doar dupa ce a iesit deja cu o roata de pe carosabil si are deja un coeficient de franare diferit pe roti

    Cielo a depasit aproape de curba, cand a vazut ca nu mai are timp sa franeze continua sa depaseasca dar bruscheaza masina si incearca sa depaseasca Clio mult mai larg decat era necesar in acest caz.
    Clio merge pe axul drumului, nu pastreaza distanta fata de cel din fata, nu e atent la conditiile de trafic, cand e depasit accelereaza, franeaza doar dupa ce iese de pe carosabil, cand putea sa ramana pe sosea si sa franeze mai in siguranta.
    Drumul arata foarte bine, peste tot plombat si cu mici gropi, deci a contat si starea precara a drumul.
    Soferul din spatele dubei albe a avut reactia cea mai buna, daca tinem cont ca a avut vizibilitatea blocata si nu a vazut cum a inceput incidentul.
    -3
  • Moshu
    la 25.06.2011, 22:20
    Ma soferilor, din cauza voastra m-am uitat de 20 de ori la filmuletul asta, analizind fiecare ejaculare intelectuala a voastra.
    Soferul de pe Clio a procedat normal si chiar a sesizat la fix venirea din spate a teribilistului cu Cielo ! Si-a mentinut corect, la limita banda de rulare. Nu a facut nimic incriminatoriu, a redus si a degajat la limita axului drumului, ca masura de precautie, asta a fost tot.
    Masina Rosie, Citroen C4, a semnalizat din timp, la naiba, asa ca ''no comments'', ''dagwood'', iar pentru ''Alex'', ma baiete, daca soferul Clio-ului facea ce spuneai tu...vedeam altceva.
    Ia mai uita-te de 20 de ori la clip ca poate o sa ai si tu, ca si mine, revelatia necesara.
    +3
  • Cauza se efect
    la 26.06.2011, 03:04
    Drumul prost si nemarcat
    Drumul care se lasa spre dreapta nu e asfaltat, ceea ce obliga Citroenul sa ia virajul cu viteza mica.

    Fiind si intersectie si curba, se impunea in zona o restrictie de viteza, obligatoriu depasirea interzisa (implicit linie continua)

    Daca restrictiile exista, soferul Cielo-ului e dement, pentru depasire neregulamentara si merita toate calificativele voastre de mai sus.

    Daca nu, e o victima (un retardat care trebuie protejat de propriile tendinte sinucigase, cu daune colaterale gen terorist sinucigas, cel putin prin semne de circulatie) iar depasirea e RISCANTA, dar legala. La un eventual proces ar fi avut cu siguranta (daca mai traia) castig de cauza iar drumarii trebuiau sa plateasca pagubele.

    Soferul cu clio nu are absolut nici o vina, vitejilor de mai sus, pentru ca nu a depasit nimic si nu a trecut de axul drumului, chiar daca s-a apropiat la limita de cel din fata si a frant tarziu. Nu a facut nimic in ILEGAL. In conditiile in care esti atent la ce surprize iti poate oferi cel din fata (citroenul rosu in cazul asta) e cam greu sa te uiti dupa avioanele in vrie care vin din spate, sa le stabilesti traiectoria si sa le faci si loc, pt ca ...nu-i asa, un sofer bun asta face. Poate omul nu vrea sa fie sofer bun ci, simplu, sofer; poate era un om cu gandurile lui care se intorcea de la serviciu ... sau orice alt fel de om pentru care condusul este o NECESITATE, nu un sport.

    In Germania majoritatea drumurilor (chiar si cele mai necirculate) sunt marcate impecabil, (ca exemplu, am vazut acum cateva luni pe un drum banal ce traversa o padure un semn "atentie, broaste" - adica triunghiul rosu cu broasca in el - in zona unui iaz. Nu ca sa protejeze amfibienii ci pe nefericitii care intra in virajul respectiv - care ocoleste iazul - cu viteza prea mare si risca sa calce vreo lighioana ce i-ar putea pune apoi probleme de aderenta si stabilitate in traiectorie)

    Chiar sub protectia anonimatului, n-ar fi rau sa cugetati mai mult inainte de a arunca piatra!
    +2
  • Geambashu
    la 26.06.2011, 10:29
    Mai rar se mai fac masini ca Cielo. Cu un Cielo ( de ala Corian ) bine intretinut dai fum la cam tot ce a scos VW, Opel sau Reno in ultimii ani. Zic de modele normale de drum nu sport/turbo si alte alea.
    -2
  • @Geambashu
    la 27.06.2011, 07:32
    si marmota invelea ciocolata in staniol!
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru