Voteaza:
0 voturi | 16 comentarii

Un șofer își pierde răbdarea și e aproape să fie strivit de un camion pe autostradă

Se întâmplăm în Marea Britanie. Șoferul unui Toyota Corolla își pierde răbdarea când un camion încearcă să depășească lent un alt camion pe autostradă și își pune singur viața în pericol, frânând brusc în fața autovehiculului de mare tonaj.

Comentarii (16)

  • ha
    la 21.03.2016, 12:10
    Eu l-as fi spuleberat pe imbecil. Daca esti atat de prost, meriti sa mori.
    -4
  • ha
    la 21.03.2016, 14:27
    Alti 3 prosti care ar face acelasi lucru? Ma sunteti multi ? Hai ca trebuie sa va numar. Trebuie sa stim cat de grava e nesimtirea si prostia in Romania.
    -2
  • sandu
    la 21.03.2016, 17:25
    e de inteles si cel cu toyota, ca asta cu camionul cam bloca circulatia. daca nu depasesti repede, ramai in spate. mai ales ca eu au si statie si pot sa vorbeasca intre ei si sa faca depasirea mai rapida. parerea mea e ca soferul camionului face intentionat asta.
    0
  • @sandu
    la 21.03.2016, 17:45
    E de inteles depasirea neregulamentara, dar nu si ce a facut dupa aceea.
    Franarea excesiva a idiotului cu Toyota n-are nicio scuza, mai coca
    +3
  • Alin
    la 22.03.2016, 11:29
    Trebuia sa dea peste el sa se invete minte, daca mai scapa ;)
    -6
  • alex
    la 22.03.2016, 12:30
    un sofer de TIR, cand vede ca e depasit, trebuie sa incetineze si sa permita depasirea...asa ca, cel cu Toyota, ar fi trebuit sa franeze in fata celuilalt
    -15
  • Marius
    la 22.03.2016, 12:47
    Ce a facut cretinul cu autoturismul, nu prea se face; insa, dupa cum stim toti, in Romanica sunt la fel de multi cretini care merg pe banda 2 fara motiv, sau alti cretini care se angajaza in depasiri, pe ce 20 de km cat are patria mama in total, si depasesc cu aceiasi viteza cu cea a autovehiculului depasit. Lipsa de cultura, multi cretini si bineinteles, te cam lasa si nervii... Si mie imi vine de multe ori sa fac la fel ca cretinul cu autoturismul, dar ma abtin de multe ori si reduc totul la injuraturi... Voi cati luati banda 2 in brate si nu o mai lasati, doar pentru ca aveti BMW? Sau cati inca mergeti ca tampitii cu proiectoarele aprinse, cand acest lucru este interzic, iar alti cretini care sunt platiti de la buget sa amendeze neregulile, nu fac nimic? Bafta tuturor, cretinilor!
    +3
  • octav
    la 22.03.2016, 19:16
    saracul alex n-a inteles nimic dar comenteaza, se circula pe partea stanga dragule(probabil in Anglia), in UE pe autostrazile cu doar 2 benzi pe sens ai de obicei la intrare indicatorul Depasirea camioanelor interzisa. In cazul de fata soferul camionului, chiar daca depaseste regulamentar tine prea mult banda de depasire ocupata, soferul autoturismului are dreptate, dar face o manevra care-l poate costa, nu-ti poti risca viata pentru a arata unui sofer de TIR ca ai dreptate.
    +1
  • Tiberiu
    la 22.03.2016, 21:27
    @Marius
    Nu faci diferenta intre un BMW si un autotren? Ai condus vreodata un TIR? Ai gandi altfel, te asigur! Tirurile au o limitare de viteza de care tu nu stii.
    @octav
    Idiotul cu autoturismul poate avea dreptate doar in mintea unui cocalar.
    +2
  • CosminT90
    la 22.03.2016, 22:04
    Multi soferi de tir sunt foarte nesuferiti...eu am patit pe valea oltului sa am 2 tiruri in fata si sa nu ma lase sa ma bag intre tiruri si a trebuit sa-l depasesc si al doilea tir. Soferii astia ar trebui impuscati!!! Oricum soferul toyotei daca avea ceva in cap incetinea mai lent, daca tot avea de gant sa faca o prostie
    +1
  • la 23.03.2016, 10:49
    Pe mine m-a depasit un sofer de tir pe un drum de munte, cu o banda pe sens. In timp ce ma depasea, inainte de intrarea intr-o serpentina, a tras catre mine, cu intentia sa ma scoata de pe carosabil, daca nu franez brusc sa-l las sa treaca. A pus in pericol viata a doua persoane, ca sa treaca el cu tractorul lui obosit.
    Adevarul e ca multi "tiristi" de la noi sunt fosti tractoristi, needucati si nesimtiti gramada. Nu le pasa ce se intampla, nici cu tine, nici cu camionul. Unii chiar condus si sub influenta bauturilor alcoolice.
    -2
  • Vasi
    la 23.03.2016, 11:01
    @mowgli tu habar n-ai cat de dificil e sa conduci un TIR.
    Crezi ca e turismul tau de 4 metri? Nu amice, cand intri intr-o curba, trebuie s-o iei mai larg cu un TIR pentru a nu urca pe bordura, pentru a nu-ti avaria camionul de parapet, pentru a nu lua cu tine alte indicatoare etc. Deasemenea, multi soferi de autoturisme nu pricep ca intr-un sens giratoriu trebuie sa lase un TIR sa treaca si sa nu se strecoare grabiti in paralel cu el, pentru ca franele unui camion functioneaza altfel si nu poate avea intotdeauna vizibilitate sa te poata observa.

    PS: iti vorbeste un sofer de turism cu experienta de 15 ani pe B si scoala de soferi inceputa acum 2 saptamani pe C+E.
    +4
  • la 23.03.2016, 11:15
    @Vasi, poate sa-mi vorbeasca si Elvis Presley si ma doare-n cot de cat de greu e sa conduci un camion. Asta nu justifica punerea in pericol al celorlalti participanti in trafic, nici incalcarea legii si depasirea intr-o zona nepermisa. Cum pana mea poti sustine ca tampenia asta? Adica daca eu am 4 metri si tu ai 20, poti sa ma scoti de pe drum? Keep calm si vezi-ti de drum.
    0
  • Vasi
    la 23.03.2016, 11:36
    Tocmai din asta se trag majoritatea tragediilor: "durerea-n cot" fata de semenii lui... Tot inainte cu tupeu ! Asa te vreau ! :))
    +1
  • la 23.03.2016, 11:50
    Sa inteleg ca tu ma depasesti pe linie continua, tragi catre mine sa ma scoti de pe drum, si tot eu sunt ala cu durere in cot? Esti un bizon. Sper sa nu-ti iei permisul, dar la ce legi si procedee avem, orice taur comunal poate ajunge la volan.
    0
  • CosminT90
    la 23.03.2016, 14:46
    Vasi tie ti se pare normal sa te obstructioneze un tirist ca el e smecher si sta sus in cabina?
    0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru