Voteaza:
4 voturi | 7 comentarii

Un şofer norocos scapă cu viaţă după întâlnirea cu un TIR care se răstoarnă în faţa sa

Un şofer din Rusia a imortalizat un TIR care s-a răsturnat în faţa sa. Inerţia a împins cisterna până la maşina cameramanului amator, care a fost avariată uşor în urma impactului.

Comentarii (7)

  • ian
    la 23.05.2012, 13:43
    ...pai la noi in ro ...e ceva normal foarte multi soferi de tir...sunt copilasi de astia de 18 ,20 de ani ...careau impresia ca conduc o caruta...eu am multe experiente di astea neplacute cu tiristi iresponsabili.
    +20
  • la 23.05.2012, 15:52
    pai daca boul ala ca tiru ca nu pot sa-i zic altfel merge ca prostu.....probabil se visa la o pista de raliuri cum ia el curba cu viteza asa incat sa scartie rotile in curbe!!!la ce viteza a avut in curba aia nici nu e mirare ca sa rasturnat...bine ca nu a patit nimeni nimic!!!
    +15
  • gelu
    la 23.05.2012, 16:15
    pai exact ieri am avut o astfel de patanie, doar ca tiru' nu s-a rasturant dar era pe jumate pe contrasens si aplecat la vreo 30*. M-au trecut naduselile....io nu pot sa ii inteleg pe boii astia. Dupa vreo 100Km inca un patruped cu ochelarii cat rachetele de tenis la bordul (cum naiba de se face ca era un Golf) cu toate ca ma vede in viraj el considera ca banda lui e prea ingusta asa ca decide sa RAMANA pe banda mea. Am un ghinion fantastic sa intalnesc astfel de specimene. Cand veti auzi la stirile de la ora 17 ca un sofer nemultumit i-a smuls ... din cofrag celuilalt si i le-a infipt in ochi pe post de ochelari de vedere sa stiti care este motivul.
    +16
  • @gelu
    la 23.05.2012, 16:45
    Mai gelule sa stii ca cei mai periculosi sunt soferii de BMW-uri ursulet din 1800 toamna. Sunt retardati de 18-20 de ani care si-au luat carnetul pe spaga si care cred ca au cine stie ce masina iar cand vin catre tine pe contrasens trebuie sa le dai prioritate. Am vazut chiar ieri unul care s-a plesnit cu un camion si a ramas sa le explice ingerilor ca ce masina tare are el.
    +9
  • west
    la 23.05.2012, 20:03
    bine ,soferul de tir vinovat si tampit,dar nici cu celalalt nu mi e rusine ,se da jos constata pagubele si asi pune mana in cap,aloo tata?pericol de explozie ajutal pe idiotu ala sa iasa si eliberati zona aveti timp sa va bateti mai tarziu
    +9
  • Vali
    la 24.05.2012, 09:54
    De fiecare data cand am timp si vizionez ceva periculos in trafic (cel putin pe acest site) mereu se intampla in Rusia. Ce au soferii de acolo? Se intampla si In Romania si nu stiu? Cu toate acestea parca in Rusia prea sunt de tot soferii . . . .
    +4
  • iseeyou
    la 24.05.2012, 12:00
    doi soferi norocosi ... masina din fata a trecut de tir in ultimul moment, daca nu apuca, poate tirul nu se rasturna si intra in masina din care era filmat ... hmmm
    +3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru