Voteaza:
17 voturi | 5 comentarii

Audi RS6 Avant dă piept cu Mercedes CLS63 AMG în testul lui Chris Harris

Chris harris a pus în scenă un nou comparativ de excepţie. De această dată se înfruntă Mercedes CLS63 AMG şi Audi RS6 Avant, două break-uri cu sute de cai putere.

Comentarii (5)

  • H&M
    la 08.08.2013, 11:06
    un lucru e cert :audi face cele mai faine breacuri iar mercedes cele mai urate.am vazut acest shuting de curand la mol in timisoara si pot spune ca e oribil ....daaaaaar cls (sedan) ramane cel mai fain coupe cu 4 usi dintre toate concurentele....cat despre performante pt. noi muritorii de rand diferentele uneori sunt insesizabile.
    +7
  • Robertos
    la 08.08.2013, 13:30
    O comparatie nereusita.Un 4x4 si o transmisie spate.Evident transmsia integrala iese in avantaj.
    Dar...pana va reusi Audi sa doboare fiabilitatea ,calitatea materialelor si perfectiunea asamblarii celor de la Mercedes,va mai trece mult timp.
    +1
  • onNy
    la 08.08.2013, 14:45
    dc nu au luat cea mai buna varianta de la mercedes adica : CLS63 AMG Shooting Brake 5.5 CLS 63 AMG S 4Matic?
    +8
  • Adrian
    la 08.08.2013, 22:03
    O comparatie cam fortata....RS6 se compara cu E 63 AMG. CLS nu prea are concurenta in clasa lui. E un coupe cu 4 usi brake. Altul nu mai stiu sa fie pe piata.
    @H&M Mercedes mereu o da in bara cu versiunile brake la design. Arata ca niste dric'uri. Audi si BMW au cele mai frumoase brak'uri. Pacat ca M5 nu mai ofera versiunea touring.
    Eu as zice ca BMW seria 6 Grand coupe este cel mai frumos coupe in 4 usi.
    -5
  • AUTO.de
    la 11.08.2013, 00:20
    Cu siguranta amandoua dispun de performante extraordinare,dar actualul RS6 este extraordinar.Un A6 S line din actuala generatie era mereu intr-o parcare subterana pe unde merg uneori,am auzit sunetul e diabolic,RS6 banuiesc ca este cu o clasa peste cel vazut de mine.Mie Audi imi da tot timpul senzatia de produs cu o calitate nemaintalnita.Respect si pentru ceilalti titani germani.Mai pe scurt si Mercedes sunt masini extraordinare dar Audi are ceva care ma atrage mai mult.Sper sa nu deranjez cu ceva pe simpatizantii celei mai prestigioase marci germane MERCEDES!
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru