Voteaza:
0 voturi | 2 comentarii

Audi RS7 dă piept cu Porsche Panamera într-un test american

Jurnaliştii publicaţiei americane Head 2 Head au pus faţă în faţă Audi RS7 şi Porsche Panamera, două coupe-uri cu patru uşi şi mulţi cai putere.

Comentarii (2)

  • la 09.01.2014, 18:03
    Doua masini scumpe din aceeasi clasa care apartin aceluias grup asta inseamna calitate si performante apropiate la fel si pretul. As alege Panamera ca e mai rotunjit si imi plac mai mult fata de masinile patratoase.Iar interiorul arata mai bine la Porsche parerea mea....e mai atent lucrat.
    +8
  • la 09.01.2014, 18:27
    Excelent test !!

    Era oarecum de asteptat ca Porsche sa domine pe circuit, are setari si dotari dedicate, in valoare de zeci de mii de dolari in plus fata de pretul oricum imens al Audi-ului, iar acele setari fac diferenta. Totusi, in afara feelingului pilotului, era frumos sa avem si timpii pe tura: nu cred ca ar fi fost o diferenta semnificativa intre ele, ba chiar nu era exclusa o surpriza din partea Audi-ului.

    Cand vine vorba de achizitie, cine nu are de gand sa le incinga pe circuit, n-ar gresi daca s-ar orienta catre RS7. Diferenta de pret e pur si simplu prea mare ca sa nu conteze. Iar daca se doreste distractie pe circuit, atunci, da, Porsche desigur. Iar ca sa stim o treaba: sa fie 911 GT3, nu Panamera.
    +7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru