Voteaza:
3 voturi | 3 comentarii

Autocar compară două dintre maşinile sport ale momentului: Porsche 911 Cabrio şi Jaguar F-Type

Britanicii de la Autocar au avut ocazia de a pune faţă în faţă două dintre cele mai apreciate modele sport ale anului 2013: Jaguar F-Type şi Porscche 911 Cabrio.

Comentarii (3)

  • la 25.04.2013, 12:20
    2 modele clasice, pe care le apreciez cu atat mai mult cu cat zi de zi sunt sufocat pe strazi de corcituri care nu-mi alimenteaza cu absolut nimic pasiunea pt automobil.

    911 este visul meu, care nu cred ca se va implini vreodata. Nu are nicio sansa Jaguarul de a-i lua locul in topul preferintelor mele.
    +6
  • Adrian
    la 25.04.2013, 15:20
    @mntsn
    De ce sa nu ti se indeplineasca ? Vezi ca sunt 911 mai vechi cu preturi cuprinse intre 11 mii si 20 de mii in stare foarte buna de prin 97-2000. Preturile la ele o sa scada...asa ca ai toate sansele sa iti cumperi unul. Acum daca esti pretentios si vrei unul nou, probabil ca nu il vei avea. Problema o sa fie intretinerea...motorul e mare, consuma mult si platesti taxe si impozite mari.
    +3
  • la 25.04.2013, 15:35
    @Adrian: stiu ca exista. Si nici vorba sa fiu pretentios, bineinteles ca m-as multumi si cu unul sh, dar problema nu ar fi neaparat achizitia, cat mai apoi intretinerea, cum bine zici tu. M-am informat referitor la intretinerea periodica, la preturile pieselor de schimb si manopera in service-urile autorizate din reteaua Porsche si m-am ingrozit. Plus ca la asta, daca adaug nesiguranta pe care o ofera strazile din tara asta, unui bun precum un Porsche, care bate la ochi, oricat de vechi ar fi...m-am resemnat cu gandul si mi-am pus pofta in cui.
    +6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru