Voteaza:
6 voturi | 2 comentarii

Autocar compară Maserati Quattroporte cu Jaguar XJ

Autocar a decis să compare noua generaţie Maserati Quattroporte, cel mai nou model în segmentul de lux, cu un reprezentant consacrat, britanicul Jaguar XJ.

Comentarii (2)

  • Rares
    la 07.01.2013, 13:39
    Deci hai sa traducem - la minul 4:39 spun - normal ca cea mai buna masina in aceasta clasa este Jaguar - si dupa o arata intr-o curba cum fuge fundul pe o sosea uscata aprope. Doamne cum de nu m-am gandit pana acuma - doar tara reginei fabrica masini bune. Stati asa sa-mi sun sotia - vand casa si imi iau un jaguar la mana a noua.
    for england!!!!!!!!!!!!
    +6
  • OPC>Rares
    la 08.01.2013, 00:17
    remarca ta este inerta. pentru ca cel mai probabil a fost o alunecare deliberata si nu inteleg ce legatura are asfaltul ca e uscat !?. cu orice masina cu tractiune spate cu ceva mai multi caluti poti rupe aderenta in acest fel fara mare efort. ce ai vazut tu acolo este o chestie de efect si nu are legatura cu tinuta de drum ...dupa acel viraj ai tras o concluzie generala este ? off :))
    +8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru