Voteaza:
5 voturi | 8 comentarii

Autocar compară SUV-urile de lux: Range Rover vs Porsche Cayenne

Autocar pune în scenă un nou comparativ pe care publicul îl aştepta de mult. Cum se descurcă noul Range Rover în faţa mult mai sportivului Porsche Cayenne. Steve Sutcliffe le pune în balanţă.

Comentarii (8)

  • andy.s
    la 25.02.2013, 11:29
    Range Rover Foarte Frumos! !!
    +5
  • Mafia
    la 25.02.2013, 14:28
    Ei cum.Nu se compara cu '' MADE IN GERMANY '',restul sunt topoare.Ce e '' MADE IN GERMANY '' se vinde cel mai bine,pana si delegatii le cumpara,cand ies de la spitalul 9 cu certificat de nebun .Adica mai pe scurt ''nebun delegat'' .Dar ce conteaza ca esti nebun,conteaza ca esti '' DELEGAT ''.
    -8
  • @mafia
    la 25.02.2013, 14:48
    Tu vezi de sistemele de climatizare senzationale de la lexus si de butoanele electrostatice, poate ne explici ce fac butoanele alea...
    +5
  • 1
    la 25.02.2013, 15:51
    mafia e suparat ca in clasamentul JD Power porsche era peste toyota. cred ca il daore f rau treaba asta....
    +5
  • Adrian
    la 25.02.2013, 19:17
    Cele doua SUV-uri sunt total diferite...RR este o masina mai serioasa si sobra orientata mai mult pe confort sporit si spatiu foarte mare. Cayenne este mai suplu si mai sportiv atat estetic cat si tehnic. Pe Range Rover ar merge chiar un sofer personal...in schimb Porsche este facut sa il conduci.
    Ca sa fiu subiectiv imi place mai mult Cayenne si il conisder mai bun ca RR. Este doar parerea mea.
    +9
  • BaditzaEx
    la 25.02.2013, 19:25
    superbe ambele masini dar totusi nu cred, ca se poate face comparatie nici chiar intre cele 2, acest Range Rover este intr-o clasa aparte...+ dintotdeauna Range Rover a trezit acel farmec de masina solida de off-roader veritabil ( cea ce in afara de Mercedes G-class nici o alta marca n-a reusit ) pe langa senzatia de calitate si lucru bine facut.
    Range Rover nu este numai un off-roader dar este si un Rolls Royce ( in lumea suv-urilor ) combina aceste calitati cu faptul ca nemtii produc SUV-uri ( exceptand G-class ) si observi clar , ca aceasta comparatie este inegala !!!, da intr-adevar pe Pitzy si Cokalarul de la colt i se rupe fix in 14 de aceste fineturi... , el o sa aleaga Cayenne-ul si X5 pt plecarile bruste la semafor
    p.s. au comparat benzina vs motorina ?!
    +5
  • ,.
    la 25.02.2013, 22:43
    And the Oscar for the worst car comparison goes to... AUTOCAR !!
    +10
  • la 26.02.2013, 17:14
    cum sa nu isi laude iei masinile lor englezesti ! ma dispera deja..sa va uitati si la top gear si la autocar si sa vezi cum ale lor sar in fata. ma dispera. daca masina asta plina de probleme electronice (posesorii de model pot scrie aici) e mai buna ca PORSCHE eu ma arunc de pe BLOC !
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru