Voteaza:
2 voturi | 3 comentarii

Autocar întreabă: Poate Porsche GT3 RS să se ţină după McLaren MP4-12C?

Autocar a gândit un duel ce ar putea părea dezechilibrat la prima vedere. Mult mai "modestul" Porsche 911 GT3 RS încearcă să ţină pasul cu McLaren MP4-12C pe circuit.

Comentarii (3)

  • la 19.10.2011, 13:42
    cam slabut mclaren... el ce sa zica jurnalistul, doar tine cu britanicii lui, avand in vedere ca e o mica-mare diferenta de "doar" vreo 140-150 de cai... eu zic ca e net superior porsche-ul, se tine chiar prea bine dupa mclaren, interesant ar fi sa le vedem pe mana unor piloti profestionisti care intr-un astfel de duel sa scoata untul din amndoua!!
    -2
  • Gicuta
    la 19.10.2011, 15:32
    Mie mi se pare ca soferul McLaren-ului nu e prea bun...uitati-va cum ia virajele...ori nu este destul de experimentat ori o face intentionat. Cel cu Porsche conduce fain, dar diferenta dintre cele 2 modele cred ca e prea mare. Mi se pare de fapt, ca acest "test" este mai mult sau mai putin regizat.
    +3
  • la 19.10.2011, 16:04
    diferenta dintre cele doua se vede doar in linie dreapta unde porsche ramane in urma...dar recupereaza pe viraje.puteau si ei sa compare mclaren-ul cu un gt2,ca sa fie cat de cat apropiate ca si caracteristici.
    pilotul de pe mclaren merge cam ciudat,desi din cate am citit eu ar fi fost un pilot oficial al mclaren-ului...
    +5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru