Voteaza:
2 voturi | 4 comentarii

Bentley Bentayga este cel mai rapid SUV din lume... până se duelează cu Tesla Model X

Americanii de la Motor Trend au vrut să pună față în față cele mai populare SUV-uri de lux ale momentului: Bentley Bentayga și Tesla Model X. A ieșit un comparativ excclent, pe care l-a lăudat până și Elon Musk.

Comentarii (4)

  • fisker
    la 27.05.2016, 11:08
    Fara indoiala,Model X este un monstru,inca o dovada va viitorul va fi electric.
    +5
  • Z.E.
    la 27.05.2016, 11:25
    Sunt avantajele masinilor pur electrice. Este inca o dovada ca Grupul Volkswagen a ramas in urma cu timpurile si n-are tehnologii de frontiera care sa justifice pozitionarea in topul grupurilor auto si miliardele de euro profit ce le trec prin conturi. E un colos orbit de propria grandoare, caruia de abia acum i-a sunat ceasul desteptator. Vezi Dieselgate.
    Revenind la Tesla si exceptand sughiturile si rateurile companiei cand vine vorba de politica si produse finite, tehnologia este acolo. Calitatile masinilor electrice legate de cuplu instantaneu si randamentul utilizarii energiei net superioare sunt exploatate la scara mare, exacerbat, in stil american. Este facuta pentru bogati, nu se adreseaza maselor, insa Musk cu toate bubele lui, face parte din gasca pionierilor deschizatori de drumuri de la sfarsitul deceniului trecut. Urmariti "Revenge of the Electric Car".

    http://www.revengeoftheelectriccar.com/
    +23
  • weqa
    la 27.05.2016, 12:36
    intr-o alta ordine de idei:una mai hidoasa decat cealalta...
    +13
  • Andrei^
    la 27.05.2016, 20:52
    Bine ca nu i s-au deschis usile in mers. Model X are mari probleme cu usile tip fluture.
    +4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru