Voteaza:
5 voturi | 6 comentarii

Bătălie în segmentul mediu: Jaguar XE, BMW Seria 3, Audi A4 și Mercedes Clasa C

Englezii au pus față în față cele mai importante patru modele ale segmentului mediu premium. BMW Seria 3 încearcă să își apere coroana în fața rivalilor Mercedes Clasa C, Jaguar XE și Audi A4.

Comentarii (6)

  • la 06.06.2016, 13:14
    SUnt apropiate....e greu sa desemnezi un castigator. Mizez oricum pe JAG ! Cel putin arata mai bine ca restu....
    -1
  • arogantul
    la 06.06.2016, 13:35
    cele mai importante patru modele ale segmentului mediu premium doar in ochii englezilor.
    Unde este volvo S60? de fapt este o tentativa esuata de a face sa para ca Jaguar se bate de la egal la egal cu triada nemteasca. S60 in echipare T6 double charged, AWD si geartronic 8 il bate , iar versiunea Polestar il spulbera.
    -7
  • arogantul
    la 06.06.2016, 13:57
    Ok, rectific, videoul asta a fost platit de VW ca sa iasa castigator acel VW pe steroizi numit audi. devine evident cand incepe tipul sa arunce cu rahat in Merc si BMW. iar jaguaru a fost bagat la deruta si ca sa mangaie orgoliul britanicilor , ca sa faca mai digerabila vanzarea ideei ca Audi a4 este cea mai buna masina din test. mai pe scurt englezii care s-au dedat la acest carnagiu zis test sunt niste panarame penale.
    -7
  • q
    la 07.06.2016, 06:34
    sunt un mare admirator de masini....dar in aceasta clasa din punctul meu de vedere c-ul e peste toate(facand abstractie de faptul ca e un s mai mic, fie vorba-ntre noi)...totusi lipseste is-ul care ar fi fost pe locul2...restul ...n-as putea spune care urmeaza,sunt cam la fel de bune...
    0
  • sandu
    la 07.06.2016, 09:28
    deci audi e cea mai practica din toate punctele de vedere: confort, spatiu interior, tractiune fata, consumul e ok, si sigur service-ul este cel mai ieftin din cele 4.
    +1
  • MARIUS
    la 08.06.2016, 10:08
    AND THE WINNER IS ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,AUDI CUM A ZIS SI TIPUL MAI AVANSAT ,MAI COLORAT CUITE MAI BUNA ,SI MAI SMECHER ,DECI V-AM TRAS-O AOLEU JAPNELE NU SUNT ACI .NU TATA CA NU SUNT IN CLASA MEDIE LUX
    -1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru