Voteaza:
4 voturi | 16 comentarii

Chris Harris pune faţă în faţă Audi RS3 şi BMW M135i

Ce poate fi mai potrivit înainte de weekend decât un comparativ semnat de celebrul Chris Harris? Dacă testul mai are în prim plan şi două compacte ce se duelează la sânge, cum sunt Audi RS3 şi BMW M135i, atunci totul devine captivant.

Comentarii (16)

  • la 19.10.2012, 17:35
    Comparatia este putin fortata pt ca nu sunt concurenti directi, concurentul direct pt RS3 fiind 1M, dar M135i poate fi o alternativa mai ieftina la RS3, chiar daca e pe baza vechiului Audi A3, deci nu este total nepotrivit acest comparativ. In privinta "liniutelor"...asa se fac cele adevarate, pe distante mai mari, pt ca la viteze mari se vede faptul ca tractiunea integrala nu mai constiuie un avantaj in privinta acceleratiei ci doar pana la 100-120km/h, iar pe circuit binenteles ca este "fun to drive"
    +10
  • ha
    la 19.10.2012, 18:43
    la min 17 06 cand BWM depaseste se vede clar ca cel din audi nu accelereaza desi bate in volan dezamagit.
    uitati-va la turometru
    -10
  • la 19.10.2012, 18:50
    @ha
    Cand a trecut mai repede pe langa el da, cel din RS3 nu mai accelera, se termina pista, idee este ca l-a ajuns destul de repede si-l depasise cu o lungime de masina inainte ca RS-ul sa nu mai accelereze.
    +13
  • haha
    la 19.10.2012, 20:37
    A uitat sa spuna ca, desi puterea motoarelor este apropiata, BMW are Overboost si Audi e cu 150 de KG mai greu :) Oricum, Audi e nerusinat de scump!
    +3
  • Adrian
    la 19.10.2012, 23:14
    @ha
    turatia nu mai crestea pt ca motorul nu mai avea resurse in ultima treapta
    +4
  • kumite
    la 19.10.2012, 23:40
    Uitati-va la timpii afisati.Audi a fost tot timpul mai rapid decat BMW.
    +6
  • la 20.10.2012, 01:21
    Asta a spus si Chris Harris, pe circuit este ceva mai rapid,(sub o secunda totusi) de la 0-100 este mai rapid, dar este si mai puternic RS3-ul, dar cu toate ca pleaca mai bine, nu se poate indeparta si este ajuns, de aia a intrebat "where is the power mr.Audi". Oricum este subiectiv, se vede asta, poate ca a exagerat cu criticile la adresa RS-ului din cauza subvirarii, dar cu placerea condusului la limita a Bmw-ului nu cred c-a exagerat, sper sa faca si la acest seria 1 o varianta 1M adevarata, nu un amarat de sub M:)
    +11
  • BMW
    la 20.10.2012, 16:15
    Faptul ca BMW mereu cu nr de cai putere mai mici pe linie dreapta bate Audi deja nu mai e o noutate .
    Si M3 E92 batea la linie dreapta Rs4 si M5 E60 cu 507 hp v10 5.0 nu se pierdea de Audi Rs6 cu 5.2 V10 cu 580hp.
    Sunt unele mașini ca, caii putere numai marketing înseamnă. Ca la telefoane : sony xperia T de 14 mpx dar face poze ca iPhone 5 de 8 mpx.
    De aia si șoferii adevarati aleg BMW ca BMW e mașina RWD pentru șoferi care se descurca la fel de bine ca cei cu 4x4 si care simt feelingul tractiunii spate de nedescris.
    Puteți sa mă contraziceti cum vreți dar dacă ai masele repartizate 50%50 cum o au multe modele BMW apoi iarna cu BMW te descurci cel puțin la fel de bine ca , cu un Audi .
    +4
  • Edi
    la 20.10.2012, 18:50
    Baieti, stati calm- Audi a castigat testul. Soferul Audi-ul a incetinit ca s-a terminat pista, nu pentru ca l-a intrecut Bmw-ul.
    -10
  • @BMW
    la 20.10.2012, 22:30
    De fapt Sony Xperia T are 13 mp nu 14.Si totusi ma bucur ca stii si cv de telefoane.Unde ai vazut pe yoda?
    Oricum nu este mare diferenta,ca si la acest test cubmw,Xperia nu are focalizator,de aceea ,iar RS3 are o turbina in lok de 2 cat are acest bmw,si e cu 20 cp diferenta,deci nu-i mult.Oricum un Evo X sau un WRX STI,le facea pe amandoua fara probleme,pe circuit sau in raliuri pe drumuri pietruite,etc.
    -4
  • la 21.10.2012, 17:39
    @Samba
    Nu te baga nimeni in seama pe site-ul basarabean si te-ai gandit sa fii iar la subiect si aici? Chiar ma intrebam ce s-a intamplat, probabil c-ai fost f ocupat la service cu tds-urile.
    0
  • BMW
    la 21.10.2012, 19:28
    @dan_grc
    Eu Nu prea am înțeles pe mine mai jignit sau pe altcineva dar oricum sper ca totuși într-o zi nu va mai exista mandria românească cu privitul de sus in jos la Basarabeni, noi nu suntem nimic mai prejos fata de voi de peste Prut ., nu am vrut eu sau bunicii mei sa fim cedati Rusiei datorită regelui Mihai.
    Faptul ca folosim multe rusisme si greșeli in exprimare rezulta in aceia ca asta a fost rezultatul ocupatiei sovietice si modul in care rusii sau straduit sa ne facă sa vorbim e rezultatul rusesc de zeci de ani care rezulta in modul de exprimare si felul de a vorbi.
    Asta nu înseamnă ca nu suntem Romani de origine., limba nevorbita are șanse de a se uita de a te exprima greșit dar genele si sângele românesc in apa nu-l faci.
    Așa ca nu fiti rasisti si fără jigniri de genul basarabeni si mai cum ...
    Dacă astăzi sunt mulți dobitoci indobitociti in Basarabia asta e in rezultatul României si a regelui Mihai care a dat jumătate de tara fără un gram de sânge doar amiabil așa oameni nu-si merita viața mănâncă pâinea degeaba pe pământ .
    +2
  • la 21.10.2012, 22:11
    @BMW
    Ce-ai omule?? I-am raspuns lui Samba, pt ca mai citesc si-un site din Basarabia, imi place cum arata, nu comentez acolo ,dar abereaza la fel despre Bmw, probabil ca e platit sa faca asta, de unde ai inteles tu ca am jignit basarabenii? Chiar nu era nevoie sa-mi spui care este istoria Basarabiei, ai inteles gresit.
    +2
  • zarnesteanu
    la 22.10.2012, 02:33
    Faptul ca samba, mafia sau cum si-o mai zice e basarabean nu inseamna ca toti sunt o apa si-un pamant. Asa cum faptul de a fi roman nu inseamna ca o tara intreaga e formata din hoti, tigani, violatori, samd.

    Rasismul e snobismul celor saraci (cu duhul). Din pacate (unii) ardeleni si bucuresteni au tendinta de a se uita la moldoveni de sus. Ca-s asa si pe dincolo. Dar cati dintre ei au simtit vreodata caldura sufletului de moldovean? Cred ca am ajuns la un moment in care e cazul sa spunem destul cu insultele astea teritoriale si sa nu uitam ca nu suntem cu nimic mai buni unii fata de altii. Suntem oameni cu totii si fiecare avem plusurile si minusurile noastre. Ardelenii au avut norocul sa fie mai aproape de Austria, Italia, prin imperiul Austro-Ungar. Basarabenii si-au rupt spatele sub rusi si nu le-a fost deloc usor. Si inca nu le este.

    Sa nu uitam ca totusi vorbim aceeasi limba si avem acelasi sange latin. Iar faptul ca site-ul este citit si de oameni dincolo de Prut e un lucru excelent. Acuma ca vin idioti gen mafia si alte pocitanii de nivelul asta nu are nimic de-a face cu nationalismul. Indivizii astia o iau peste bot oriunde, nu doar pe un site romanesc.

    Hai sa ne intidem o mana unul altuia si sa terminam cu prostiile astea. Dezbinarea nu ajuta cu absolut nimic. Sunt altii de care trebuie sa ne ferim. Din pacate unii sunt chiar dintre noi, romani, unguri sau basarabeni laolalta.

    O saptamana buna tuturor. BMW sau Audi, chiar mi-e indiferent. Amandoua sunt masini foarte faine si sunt facute in Europa, de oameni cu aceeasi gandire si cultura ca si noi. Ma rog, pe aproape :):):)
    +1
  • zarnesteanu
    la 22.10.2012, 16:28
    Completare ... Recititnd dimineata asta as vrea sa mai adaug doar atat.

    Dane, te rog sa nu iei textul de mai sus in mod personal. Tu nu ai spus nimic rau si n-ai jignit cu nimic. E doar un "of" pe care il am de mai de mult. Din fericire pe Automarket nu am vazut aproape deloc remarci de genul asta si nici nu cred c-o sa vedem prea multe in viitor.
    -4
  • la 22.10.2012, 18:01
    @zarnasteanu
    Nu stiu daca samba e basarabean, eu mai citesc un site din Moldova, anumite articole, imi place cum e facut, piataauto se cheama, si e unul robert_444 care ghici cine este? L-am recunoscut pt ca pur si simplu a dta copy-paste la unele comentarii de aici si le-a pus acolo, evident cu fiabilitatea si service-urile, la un articol cu Kia K9 si incercand sa convinga lumea cat de prosti sunt toti care isi cumpara masini nemtesti. Acu cateva zile am citit un articol f frumos, un drive test cu motorul diesel de 3 litri cu 3 turbine, facute in Germania chiar de catre redactorii site-ului, pe un X5 si X6...de obicei nu sunt multe comentarii, au fost vreo doua, da interesant motor, f tare, etc...si vine robert_444 si spune" bai misto masina dar voi stiti ca tds-ul din 99 a avut probleme la nu stiu ce"?? Nu i-a raspuns nimeni si de aia am spus ca nu-l baga nimeni in seama acolo si acum vine si la aceasta stire, la un test comparativ el vine cu volantele de la Bmw si injectoarele de la Audi, adica doar aasta face el, ori e obsedat ori e platit, de aia am pomenit de site-ul din Basarabia.
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru