Voteaza:
2 voturi | 6 comentarii

Comparativ neobişnuit între Tesla Model S şi legendarul Citroen DS

Jurnaliştii publicaţiei americane Motor Trend au pus în scenă un comparativ neobişnuit. În prim plan se află legendarul Citroen DS şi noul Tesla Model S. Ambele sunt comparate la nivel de inovaţie, raportată, bineînţeles, la perioada în care au debutat

Comentarii (6)

  • Gabriel
    la 02.04.2013, 12:21
    In materie de design exterior, modelul Tesla nu este nici la degetul mic, la nivelul impactului pe care l-am avut modelul Citroen DS in istoria designului auto. Pentru un nepasionat de auto si mai ales de istoria designului auto poate parea ciudat ca Citroenul DS este mai valoros ca design comparatiov cu Tesla , insa pentru cei care nu cred sau se mira, este suficient sa se dea o cautare a masinilor contemporane fiecarui model, Citroen DS era cu mult in fata modelelor contemporane atat in materie de design cat si tehnologie, se poate spune ca a fost ca o revelatie pentru industria auto, a fost o borna ce a marcat istoria ulteriora a designului auto . Tesla S nu poate spune ca da o lectie de design altor masini contemporane cu pretentii .
    +12
  • vlad
    la 02.04.2013, 12:53
    Dar cine a zis ca Tesla Model S e vreun punct de referinta in materie de design ? Poate doar adolescentii cu postere pe pereti. Americanii au facut masini pentru gusturile lor. Dar pana la urma si platforma de Lotus utilizata isi arata limitele.
    +3
  • RS
    la 02.04.2013, 17:11
    Citroen-ul arata ca o copaie :))))))))
    Adevarat,la timpul ei a fost o masina frumoasa,care iesea din tipare.
    Dar,timpul ei a trecut....
    Tesla e o masina superba,care a revolutionat si inca revolutioneaza industria auto prin tehnologia de care dispune.Are cea mai mare autonomie si de curand a intrat in cartea recordurilor ca fiind cea mai rapida masina electrica de serie din lume(de la 0-100km/h bate BMW M5).
    -9
  • Moje
    la 02.04.2013, 18:34
    @vlad

    Tesla Roadster avea platforma Lotus Elise.
    +7
  • @ RS
    la 02.04.2013, 22:34
    Dai dovada de imaturitate. E vorba de ce reprezenta design-ul pentru o anumita epoca, ori Tesla nu iese cu nimic din comun , exceptand tehnologia electrica. O masina sport joasa poate sa faca orcine cu un pix si o hartie. Rafinament estetic, pasiunea designului... Tesla Model S n-are nimic din toate astea. E doar o b@lega americana.Pentru a va delecta privirea cautati in curtea Ferrari, Pagani, Koenigsegg.
    +7
  • RS
    la 02.04.2013, 22:55
    @ @RS

    Daca atat te duce mintea....
    Nu am zis ca Model S e cea mai frumosa masina din lume,sau ca a revolutionat design-ul auto!!

    ''b@lega americana'' prin asta dovedesti ca esti doar un copil plictisit care nu stie nimic despre industria auto.Presupun ca daca era germana o ridicai in slavi.O sa mai treaca ceva timp pana cand germanii o sa aiba o masina electrica de talia lui Model S.
    -2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru