Voteaza:
1 vot | 17 comentarii

Concluziile unui comparativ între BMW M4, Lexus RC-F și Cadillac ATS-V

Americanii și-au dorit să descopere cel mai bun coupe de performanță al prezentului. S-au adunat la start BMW M4, Lexus RC-F și Cadillac ATS-V. Concluziile jurnaliștilor americani sunt ușor de intuit.

Comentarii (17)

  • FederalMogul
    la 14.07.2015, 13:41
    I love ATS-V.
    +1
  • la 14.07.2015, 13:42
    Ce afirmatie cretina aveti voi automarketistilor "concluziile jurnaliștilor americani sunt ușor de intuit". De ce sa fie usor de intuit? Plus ca alegerea lor ii complet gresita. Singura masina care ii cu adevarat sportiva de performanta din grup ii Cadillac-ul pentru ca ii singura cu cutie manuala. Deci ii singurul coupe sport de lux din comparatia asta care ii pentru soferi adevarati, nu pentru neveste fitoase de miliardari sau mai stiu eu ce pitipoance. BMW-ul ii foarte gay pentru ca sunetul motorului ii fals si nu are cutie manuala.
    -8
  • la 14.07.2015, 14:19
    Dacă nu urmărești clipul și nu asculți ce se vorbește, normal că nu este ușor de intuit. Până una alta, a văzut cineva pitipoance cu M4?
    +5
  • la 14.07.2015, 15:54
    @Sam93 poti sa-ti iei adio de la cutiile manuale in cativa ani, asa ca tine-ti respiratia inca cativa ani, sa poti urla atunci mai tare.
    "este foarte gay" ? serios ? ce expresie de youtuber de clasa a 4-a ii asta ? Inteleg ca-i ceva negativ, dar nu vad de ce ar fi o insulta ?

    Apropo, dupa logica ta, stii ca majoritatea pilotilor din motorsport sunt gay, nu ? Da ma, aia de se dadeau in Kart-uri la varsta la care tu mancai supica la gradinita, acuma sunt niste gay, dupa 30 de ani de cariera, ca nu mai au o teava pe care s-o miste prin cockpit.

    Eu am auzit vreo 5 M3/M4, la diferite viteze si motorul suna fenomal. Mie imi place la nebunie cum suna. Acuma ma rog, sa compari un V8 cu un L6 la sunet, trebuie sa fi un pic optimist.

    In fine, sper ca si @Bombi a inteles ca nici macar americanul tipic nu prefera V8-ul din Lexus, pentru lipsa lui de putere si cuplu la turatii joase. Deci, TURBO = MARKETING pentru spalatii pe creier, asa-i Bombi ?

    @Ivanon stai cuminte, nu te stresa amice, testul a fost platit de nemti si Lexus-ul a fost sabotat, avea pana pe spate si i-au pus zahar in benzina, altfel le dadea fum la dushmani.
    +4
  • la 14.07.2015, 18:40
    Mars bai pitipoancelor! Da tu @dan_grc si @mowgli copilu junglei. Danutz tu stii ce inseamna ca intuiesti? Dex zice "a ghici, a întrevedea, a întrezări, a prevedea, a sesiza". Clar in contexul prezent era vorba de a ghici care este rezultatul testului inainte sa te uiti la video. Deci nu vad ce tot vorbesti tu acolo aiurea. Ideea exprimarii ii tocmai aceea de a prevedea rezultatul fara sa te uiti la video.

    Si Tarzan cel mic. Da-te pe liante mai bine si joaca-te cu animalele. Noi vorbim de masini de curse aici, nu masini de strada. Ce naiba! Sa fim seriosi acuma. La masinile de strada nu conteaza o zecime sau doua de secunda. Conteaza sa fie cat mai distractive la condus. Si barbatii adevarati conduc masini de performanta cu cutie manuala. Daca era vorba de Cadillac Escalade sau Mercedes GL nu comentam nimica, dar cand vorbim de coupe-uri sportive, ii dea dreptul nasol sa ai cutie automata. Si da, gay ii o insulta printre barbatii adevarati. BMW-ul ii o masina falsa. Nu-i cu adevarat "a driver's car". Era dar nu mai este.
    -3
  • la 14.07.2015, 19:08
    @Sam93 am inteles, acum totul imi este clar !

    Totusi, ma intreb... ai condus un Chevy Aveo, Opel Astra, Clio si Yaris.
    La volanul careia te-ai simtit un barbat mai adevarat si potent ?
    Eu as paria pe Aveo, ca e din SUA, e mai cowboy asa.
    Dar mai distractiva care era ?

    Ti-am mai spus eu: cand o sa cresti mare, o sa inelegi.
    +1
  • la 14.07.2015, 21:01
    Mda, unii "bărbați adevărați" sunt foarte sensibili pe aici. Dacă și-ar scoate bățul ăla din dos, ar ședea mai blânzi. În fond, fiecare are preferințele lui în materie de mașini; nimeni nu poate să-ți impună ce model trebuie să-ți placă sau ce transmisie trebuie să-ți alegi.
    +2
  • Lache
    la 14.07.2015, 21:44
    Ce vraji a mai facut Sam(anta) ? Ma surprinde americanca aia cu cutie manuala. La cat sunt ei de puturosi, ma mir ca nu este cu cutie automata. Cutiile manual vor fi piese de muzeu in cativa anisori! Iar cele automate pentru masinile de curse sunt mult mai performante decat cele manuale.Samuel ,las-o mai moale ! Pana una alta, ar fi bine sa-ti iei o masina Americana,si apoi sa vorbesti despre ele. Proprie experienta ,nu filmulete de pe youtube. Nu esti singurul cu drimsuri de cunoscator.
    +1
  • LagunaSeca
    la 14.07.2015, 22:30
    @mowgli

    Flacau,ce treaba are Aveo cu Astra? Sunt din clase diferite. Poate Cruze cu Astra.
    -3
  • la 14.07.2015, 22:55
    Te prinzi cam greu, Secule. Dar poți să-i pui o întrebare ajutătoare bărbatului adevărat. Sau îl poți privi din... lateral.
    +1
  • LagunaSeca
    la 15.07.2015, 11:52
    @LR Du-te baiete la munca
    -4
  • la 15.07.2015, 13:09
    @Lagunaseaca Dar de ce vorbesti urat ? asa te-a educat mami ?
    Sau esti frustrat ca nu te-ai prins despre ce e vorba si te-ai bagat si tu in seama ?
    +2
  • LagunaSeca
    la 15.07.2015, 15:05
    @mowgli Asa m-a învățat mami tău,suntem buni prieteni,nu cred ca ți-a zis. Acum urmeaza sa postezi sub numele LR ?
    -5
  • inexorabil
    la 15.07.2015, 17:55
    Lache, insinuezi că ar mai exista unul pe aici care --- îl citez pe AndreiRN --- "nu-şi pune banu' unde i-e vorba" ? Fii sincer şi dezvăluie-i identitatea.
    +2
  • Lache
    la 15.07.2015, 21:15
    Nu este nevoie sa-l citezi pe ala. Sunt cativa care sunt mari cunoscatori. Asa cred ei, dar nu ma refeream la tine. Studenti eminentisi culturisti auto. Timpuri bune!
    +1
  • AndreiRN
    la 15.07.2015, 22:25
    Hahahahaha ......
    Masini masculine?
    Pai am luat un BMY de 6 X 6 si are transmisie AUTOMATA.
    Uita-te la poza si zi ca nu e "masculina"
    Hahahahahaha
    Aici BMW are ca proprietar majoritatea o femeie.
    0
  • Lache
    la 16.07.2015, 11:20
    AndreiRn ai mare dreptate.Acolo unde esti, toti barbatii feroce au toyote prius.Stiu ei de ce!HAhahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahah!
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru