Voteaza:
2 voturi | 2 comentarii

Consumer Reports descoperă cum se comportă modul de păcălire a testelor de emisii dezvoltat de Volkswagen

Americanii de la Consumer Reports au remarat un comparativ între generația actuală și generația precedentă a lui Volkswagen Jetta, ambele echipate cu motorizări 2.0 TDI. Scopul: descoperirea sistemului de păcălire a testelor de emisii.

Comentarii (2)

  • Tonto
    la 14.10.2015, 13:28
    :) ce gluma buna este acest clip. Oamenii recunosc ca "probabil" este in modul de test al emisiilor deci egal cu 0. Iar deconectarea senzorilor rotilor spate ar genera eroare, nicidecum valori echivalente rotilor stationare. Deasemeni rotile fata nu trebuie sa inregistreze valori de virare.
    Ce sa mai zici... automarket, ca si 4tuning ca si alte publicatii auto online, au preluat un rahat de clip care dovedeste nimic, dar exista doar de dragul atentiei.
    +5
  • Tonto
    la 14.10.2015, 16:45
    Apropos, clipul a fost scos. Oare de ce...? Eu zic complot impotriva adevarului. Sau poate a fost doar nevoia "Consumer reports" de a mai castiga niste visualizari si bani din reclame. Pacat ca au platit cu niste credibilitate.
    +3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru