Voteaza:
7 voturi | 3 comentarii

Dacia Duster, Lada Niva și Suzuki Jimny, duel în off-road

Cei de la Carwow au testat în off-road Dacia Duster, Lada Niva și Suzuki Jimny. Cum s-au descurcat, vezi în clipul video alăturat.

Comentarii (3)

  • Snow
    la 17.01.2022, 17:09
    Interesanta comparatia. Desi mi se pare ca in cel putin doua randuri stangacii soferesti (ca sa nu le spun altfel) pun Dusterul intr-o lumina proasta si il vaduvesc de puncte ... In plus, Dusterul nu mai are diferential central blocabil 50/50 ? Generatiile mai vechi aveau cu siguranta ! Jimny imi place mult dar strict pt off road. E departe de confortul si capacitatea de transport (persoane si bagaje) a Dusterului.
    +3
  • xxx
    la 18.01.2022, 11:37
    Pana anul trecut am fost proprietar de Duster 4x4 diesel, va garantez ca mașina nu este un off-road, dar poate face mult fără emoții. Din 92’ pana in 94’ gașca noastră (pt pescuit) a avut mult lăudata Niva fabricata in 81’, mașina era un pericol real pe asfalt, sincer nu făcea mai mult off-road ca Dusterul. Jimny nu am condus, deci nu-mi dau cu părerea
    O observație m-am uitat la pneurile de la Duster, sunt all-season de serie făcute pt un CO2 mai mic, practic sunt de vara. Cu un pneu din prima generație Dusterul s-ar fi descurcat mult mai bine
    -
  • redneck
    la 21.01.2022, 13:05
    Cu tot respectul pentru Jimny si Niva, dar ambele sunt masini de off road cu sasiu separat, dif blocabil si reductor (specie pe cale de disparitie din pacate), in timp ce Dusterul este doar un SUV cu valente off road ceva mai bune decat alte SUV-uri. Eu ma bucur ca rusii inca mai produc NIVA.
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru