Voteaza:
4 voturi | 6 comentarii

Duel nebun pe circuit: Nissan Juke R vs. Porsche 911 GT2 RS

Cum se comportă cea mai puternică versiune a lui Nissan Juke pusă faţă în faţă cu una dintre variantele de circuit ale lui Porsche 911? Duel V6 regizat de Car and Driver.

Comentarii (6)

  • the hep
    la 22.08.2012, 17:49
    V6 ?
    +7
  • Mafia
    la 22.08.2012, 20:50
    Se pare ca Nissan Juke R va ramane cel mai puternic crossover din lume.Ia sa il puna sa se bata cu Porsche la un test de fiabilitate,si sa vedem apoi cine e mai tare in greaban.E si normal sa il faca Porsche,doar sunt clase diferite.Dar se pare ca nemtii nu au avut curajul sa se bata de la egal la egal cu acest juke,puteau foarte bine sa puna un crossover de al lor.Poate un BMW x3.Dar oare de ce nu au pus?Sunt prea slabe si stiau ca vor pierde.Acum intelegeti si voi cat de parsivi sunt nemtii.Ia sa puna si japonezii un GT-R,si o sa isi gaseasca nasul acest 911 atunci.GT-R face pe Porsche de la distanta.
    -3
  • la 23.08.2012, 13:20
    O placere sa urmaresc astfel de teste !!!! Cadrele cu derapaje controlate in slow motion sunt nemaipomenite.

    Porsche-ul m-a uns la suflet, cat o fi Juke de "R" nu poate sa bata un adevarat purist (purist in sensul pe care il stiu pasionatii auto, nu in sensul "mafiot"). Eu consider ca structura unei astfel de masini cum este Juke este nepotrivita pentru circuit si niciodata nu va putea egala o masinarie dedicata din proiect vitezei si performantei pe circuit. Inteleg totusi ca nu s-a vrut o comparatie directa (altfel alegeau sa compare GT-R cu GT2) ci doar o masurare a performantelor lui Juke R in raport cu etalonul.

    Concluzia iar m-a uns pe suflet: "GT2 RS este pur si simplu fantastic; iti poti petrece tot restul vietii cu el si niciodata nu te vei plictisi".
    +6
  • mihai
    la 24.08.2012, 00:23
    ce rost are sa pui asa tehnica in hidosenia aia de masina , juke este o jignire la adresa desgnului auto :) este diforma este discontinua este groaznic de urata ... de ce sa pun motorul ala in asa ceva cand este GTR -ul care are forma de masina sport macar ,,,,, plus ca stai si cu vre-o juma de metru mai sus
    comparatia dintre una dintre cele mai frumoase masini ,cum e Porshe, cu cea mai urata cume juke
    +1
  • kumite
    la 24.08.2012, 10:23
    Yakuza,duelul asta a fost pus la cale de "Car and driver",si nu de catre nemti.Beleste bine ochii cand citesti ceva.Si da-ti drumul la
    "procesor".Se stie foarte bine ca Nissan are drept tinta Porshe.Si de cele mai multe ori le iese pasentza.Dar nici nemtii nu dorm.Cine i-si ia un Porsche,se scufiteaza pe ea fiabilitate.Daca vreau masina FOOOOOAAAARTEEEEEE fiabila si batraneasca,i-mi iau Toyota.Dar eu nu vreau asa ceva.Prefer sa cheltuiesc mai multi bani pe piese,decat sa ma dau cu Toyota pe holurile de la casa de batrani!Tu i-ti permiti asa ceva?
    +3
  • CodrutC
    la 25.08.2012, 18:03
    Juke-R nu este de serie , exista doar 3 in lume asa ca nu il mai ridicati in slavi are un motor 3.8l VR6 478 cp (485 PS) un porsche Cayenne de 4.8l V8 Turbo 500 cp care este mult mai luxos si de dimensiuni mai mari decat acest crossover Juke se bate de la egal la egal cu el la performante si isi poate lua oricine ca nu e editie limitata :)
    +3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru