Voteaza:
0 voturi | 4 comentarii

Duelul generaţiilor: Range Rover vs Range Rover

Jurnaliştii de la Autocar au realizat un comparativ între prima generaţie a lui Range Rover şi actualul model al constructorului britanic.

Comentarii (4)

  • slv83
    la 25.07.2010, 13:43
    range
    very interesting comparation.......the grandfather with his son!
    -
  • .marius.
    la 25.07.2010, 14:21
    Range Rover
    Regele off-road ! Indubitabil !
    -
  • joe
    la 25.07.2010, 15:02
    fiabilitate
    imi place mult range rover, e luxoasa (pe un site de specialitate spunea ca e depaseste din unele puncte de vedere si Porshe Cayenne, e cumva echivalentul lui BMW seria 7-mai mult ipotetic vorbind) e un offroader grozat, printre cele mai bune, arata bine - in opinia mea. Asadar poti gasi si lux si offroader si frumusete intr-o singura masina. Insa, asa cum faceau caterinca si cei de la Top Gear cateodata (pe de alta parte alta data ziceau ca e cea mai buna masina din lume etc..) si cum am gasit si pe un site englez, sta foarte prost cu fiabilitatea. A iesit printre ultimele locuri, intr-un top de fiablitate din care facea parte 20-30 masini fabricatie 2005- .Pacat.
    -
  • xeon
    la 26.07.2010, 16:48
    A fost odata ca niciodata
    La fel cum Mertzanul Cobra bate la fund toate Mercedesurile actuale la durabilitate, fiabilitate si ceea ce reprezinta marca fata de celelalte, asa si Range Roverul vechi e mai durabil ca asta nou. Un amigos a avut unul din 80 si ceva, modelul ala cu luneta inclinata de zici ca e break, clasic, exterior verde cu tapiserie din piele bej in interior.. a dat cu el in toate gropile tarii pe drumurile din anii 90, a incercat sa omoare masina in fel si chip....pana la urma a vandut-o pe nimica unui nene care, desi masina avea vreo 400.000 de kilometri si era tehnic cazuta, a reparat-o si i-a facut lu ' asta in ciuda. Nu mai vezi asa ceva, desi nici astea actuale nu sunt chiar de aruncat, au tot felul de scule si instrumente pe ele, sisteme de confort si siguranta... oricum, si masinile englezesti sunt de admirat.
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru