Voteaza:
4 voturi | 2 comentarii

Ford Mustang Mach-E și Tesla Model Y - cine câștigă testul elanului?

O publicație din nordul Europei a testat siguranța oferită de mai mult mașini electrice în cadrul controversatului test al elanului. Pe listă s-au aflat Hyundai Ioniq 5, Ford Mustang Mach-E și Tesla Model Y.

Comentarii (2)

  • mircea badea
    la 03.10.2021, 22:52
    update...sa bage si niste suvulete sa ne radem cat de sigure sunt..
    +6
  • eu
    la 04.10.2021, 11:10
    da, tesla y se comporta cel mai bine, hyundai ioniq mai mult decat decent, dar nici ford mustang mache-e nu e chiar asa dezastru cum lasa reporterul sa se inteleaga.

    chiar si in caz de ceva neasteptat pe drum, preventia si mersul nu la blana, ci cu o rezerva de siguranta este cheia, la viteze normale. iar reducerea de la un 90 pana la viteze de 68-70 km la ora, la care masina trece testul, se realizeaza rapid... poate doar situatiile extreme ar fi problematice, acelea complet imprevizibile, sa-ti sara in fata pe timp de noapte elanul din padurea nordica, deasa si intunecata... insa chiar si atunci preventia nu ne va lasa sa ajungem intr-o situatie problematica: tinem cont de limitarile masinii si reducem voluntar ritmul de la 90 la 68-70 si ajungem intregi la destinatie. valabil pentru orice masina, pentru orice conditii de drum.
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru