Voteaza:
1 vot | 5 comentarii

Mercedes SLS AMG versus Aston Martin Virage

Jurnaliştii britanici de la AutoExpress au pus faţă în faţă doi coloşi: Mercedes SLS AMG şi Aston Martin Virage. Vă invităm să urmăriţi cine a câştigat acest duel.

Comentarii (5)

  • Crysty
    la 04.06.2011, 12:24
    Nu stiu cati au observat ca la SLS paletele pt schimbarea vitezelor se misca odata cu volanu ceea ce permite schimbarea treptelor de viteza si cu volanul virat pe cand la Aston Martin trebuie sa iei o mana de pe volan pt a schimba vitezele!
    Alegerea mea ar fi SLS !
    Oricum nu-mi permit sa intretin niciuna!
    +13
  • GTRR
    la 04.06.2011, 13:26
    Au uitat sa puna in balanta fiabilitatea, ca nu mai aveau e sa compare :))
    -4
  • SLS
    la 04.06.2011, 14:22
    ca de obicei . subiectivismul este la el acasa in acest test. nu spun ca virage nu este uimitor,de fapt cred ca imi place mai mult cum arata sau cel putin la fel de mult ca sls-ul ,dar experienta la volan sigur este mult mai fun in sls.
    +13
  • la 04.06.2011, 19:14
    deşi subiectivismul lor,faţă de o marcă a lor, nu e de apreciat din punctul de vedere al jurnalismului; din punct de vedere al omului normal... cred că e o trăsătură pe care ar trebui să o învăţăm şi noi, referitor la produsele noastre!
    +2
  • Serd
    la 05.06.2011, 09:47
    Acum sincer,cred ca nu prea sunt din aceeasi categorie,ca si GT ,de la Mercedes eu il vad mai mult pe SL,iar SLS e mai mult o sportiva pura,nu prea isi are rostul acest comparativ!
    +7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru