Voteaza:
0 voturi | 3 comentarii

Noul Mini Countryman dă piept cu Audi Q2 și Volvo V40 Cross Country

Matt Watson așează față în față trei modele compacte premium. Poate noul Mini Countryman să facă față concurenței formată din Audi Q2 și Volvo V40 Cross Country?

Comentarii (3)

  • Cineva
    la 19.06.2017, 13:39
    Audi mi se pare cel mai bun din test dar personal as alege Volvo. Mini e bine sa il cumperi MINI :))) cu 4 usi e urat !
    +3
  • arogantul
    la 19.06.2017, 18:50
    imi pare rau dar va pierdeti din credibilitate daca mai postati multe videouri cu tipu asta, am incercat sa urmaresc pana la capat dar nu am putut, m-am oprit cand a zis ca D4 ,pe volvo, adica 190 de cai, "it's struggling " PE BUNE, deci un motor pe care il gasesti si pe monstrul de doua tone XC 90 , unde se achita de treaba, nu exceleaza, dar se achita, un astfel de motor ar avea probleme cu o masina care e cu 500 de kile mai usoara?
    cat de diletant sa fii sa spui asa ceva? si nu e ca si mult nu sunt ZECI de revieweri buni, nu mai vb de sutele sau miile de mediocri, dar tipu asta bate campii la modul grav.
    +1
  • Arogantul
    la 19.06.2017, 20:10
    in alta ordine de idei, maine ma duc sa fac un drive test cu V60 polestar, noul motor de 367 de cai, 4 cilindri, daca vrea cineva sa stie anumite chestii, amanunte, detalii, poate sa ma intrebe aici si o sa revin maine seara cu raspunsul. adica chestii care nu pot fi gasite usor pe net, gen putere cuplu si alte rahaturi.
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru