Voteaza:
0 voturi | 3 comentarii

Poate ține pasul un hypercar din 2015 cu actualul Porsche 911 Turbo S?

Urmărește o cursă între două modele Porsche: un 918 Spyder și un 911 Turbo S. Sau, află dacă poate ține pasul un hypercar din 2015 cu una dintre cele mai bune modele sport din ziua de azi.

Comentarii (3)

  • Mike
    la 20.08.2022, 01:10
    Niciuna din aceste 2 termice nu pot ţine pasul cu suratele electrice.

    Mda
    -8
  • St M
    la 20.08.2022, 17:31
    @Mike: Nici nu trebuie sa tina pasul. Sunt mai bune la autonomie decat electricele, se incarca mai repede si ofera alta placere de a conduce decat mixerele de bucatarie. Si, in plus, pot mentine viteza maxima mult mai mult decat vibratoarele alea pe baterii. ;) Vorbim de masini, nu de jucarii.
    +4
  • inexorabil
    la 22.08.2022, 02:26
    @St M, ai auzit de expresia “a le vorbi pereţilor” ? Pentru că asta sunt e-îndoctrinaţii: pereţi. Cu deosebirea că nu şi imobili, precum pereţii propriu-zişi.

    Apropo, înştiinţez pe toată lumea (poate că unii vor juisa, recte “prietenii” mei, dar deja nu-mi mai pasă) că istoria mea ca utilizator pe AM se va sfârşi nu peste multă vreme…De data asta va fi pe bune şi ireversibil. Mi-e prea lehamite ca să rămân activ aici. Iniţial, am sperat să nu mă afecteze, dar acum nu pot nega realitatea mea lăuntrică: “dispariţia” lui Kiro şi-a pus amprenta asupra confortului meu psihic. Dar şi faptul că alte persoane pe care le stimez postează mai rar spre deloc.

    Nu garantez, dar, de dragul lor, poate că voi mai accesa acest site spre a citi una alta (desigur, în funţie de nişte criterii maximum exigente – a se citi: selective; mă refer la subiectele abordate). Aşa că, @Seriff & afinii, cred în puterea voastră ca portdrapele ale normalităţii (inclusiv d.p.d.v. automobilistic), implicit ale tradiţiei. Ce-i drept, nici nu prea s-a manifestat solidaritate între cei de convingere asemănătoare; am dus mai mult o luptă individuală. Vine însă o vreme când înţelegi exact că nu mai are niciun rost s-o susţii (devenind doar o zbatere în van, de-a dreptul cronofagă), chiar dacă ţi-ai propus, ba încă în mod dârz, să n-o abandonezi niciodată.
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru