Voteaza:
2 voturi | 9 comentarii

Poate noul Lexus IS să ţină pasul cu BMW Seria 3 şi Audi A4?

Cel mai nou comparativ AutoExpress încearcă să răspundă la întrebarea: „”Poate noul Lexus IS să iasă din umbra rivalilor săi germani, BMW Seria 3 şi Audi A4?”. Răspunsul îl aflaţi în imaginile următoare.

Comentarii (9)

  • la 14.10.2013, 12:07
    Daca si englezii de la Auto Express au ajuns germanofili...unde se ajunge? Ca cei romani clar sunt, cine mai ramane? Doamne fereste , japonezii.
    +5
  • la 14.10.2013, 12:28
    Normal ca poate. E drept ca seria 3 ramane lider in clasa lui mai ales ca au si versiune touring. Cu A4 sa zic ca e la egalitate...dar nu stiu de ce am impresia ca e mai bun Lexus. Am urcat in IS-ul vechi la un targ auto si mi-a placut pozitia la volan cat si in spate. Avea materiale de calitate. Nu am mers cu nici un Lexus...nu stiu cum e si nici nu prea imi plac ca design. IS-ul vechi chiar arata bine si era singurul Lexus care imi placea. Era mai elegant...asta nou e facut mai din topor. Oricum nu as cumpara Lexus decat hybrid. Nu ii vad rostul altfel...chiar se pricep la hybride si sunt cei mai buni in asta.
    +7
  • Lache
    la 14.10.2013, 12:33
    Cine nu intelege engleza,ar trebui sa se apuce sa o invete.ca sa inteleaga ce se spune aici. Oriunde vei calatori,daca stii engleza,te descurci de minune.Daca stii japoneza,nu te descurci.Va mai trece multa apa pe valea Sambetei,pana cand japonezii vor face legea. Cu parere de rau,sau nu,japonezii au de recuperat imens.
    +9
  • la 14.10.2013, 12:41
    Niciodata pana in present modelele Lexus, Infiniti sau Acura nu mi-au suscitat nici cel mai mic interes. Nimic atractiv sau convingator. 3 marci "genuine fakes" inventate numai pt bani si pentru a satisface anumite dorinte de a epata pornite din frustrare, fara strop de istorie, pasiune sau originalitate. Cel mult originalitate datorita factorului "ciudat". Pacat de tot chinul lor...
    +9
  • la 14.10.2013, 13:08
    @Scorpionul.negru

    De acord in privinta fostului IS, avea o logica designul, cap coada, echilibrat dar suficient de agresiv la exterior, iar la interior era aproape perfect.
    +9
  • Vasilica
    la 14.10.2013, 13:25
    @mntsn te contrazic in privinta lui Lexus, chiar sunt singurii care cat de cat se apropie de trio
    0
  • MagneticRide
    la 14.10.2013, 16:00
    In segmentul asta prefer Cadillac ATS,e cea mai interesanta,parerea mea.
    +4
  • @lache
    la 14.10.2013, 18:00
    ar trebui sa vezi putin istoria japonezilor (neam de samurai) iar englezii cam...neam de piarati de fapt au cam hotalit tot pe unde au umblat...nu crezi? du-te la british si vezi...si apoi hai cu aceste comentarii de suprafata si de mare stiutor ...hala dar ...mai citeste si tu...comparatia ta japo vs englezi e sub orice critica deci mai lasa-ma si du-te de-i intreaba pe aia pe care i-a cucerit ,i-a jefuit la maxim apoi le-a violat copii si femeile.cat despre limba engleza exista o explicatie dar n-am chef de taclale de doi lei.totusi te rog sa ma scuzi c-am fost putin cinic si prea franc dar am un respect....totusi pt japonezi si pt. nemti nu de alta dar dupa cele doua razboaie au cam renascut din propria cenusa...prin munca ,respect, seriozitate,responsabilitate....
    -4
  • Lache
    la 15.10.2013, 10:39
    Si nemtii din fosta D.D.R au cam renascut din propria cenusa? Comparatia mea japs versus englezi? Ai citit atent ce am comparat eu?Am comparat engleza versus japoneza. Oare ce au facut japonezii in teritoriile ocupate de ei innaintea celui de al doilea razboi mondial? Korea si China,spre exemplu.Ce zici de insulele cucerite de japs ,in Pacificul de Sud ? Adevarati samurai.Au muncit cot la cot cu localnicii,le-au adus orez japonez,i-au hranit si educat? Mai pune mana pe o carte de istorie sau intreaba-i pe cei care stiu ce inseamna ocupatia japoneza.Intreaba-i si pe cei din Africa care au fost colonizati de nemti! Namibia,Togo,Camerun s.a.
    Prietene,eu te inteleg perfect! Nu pot sa cer mai mult!
    +8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru