Voteaza:
5 voturi | 3 comentarii

Porsche Macan și Range Rover Evoque - test comparativ semnat Autocar

Jurnaliștii de la revista britanică Autocar au vrut să afle dacă noul Porsche Macan este mai bun decât Range Rover Evoque. Steven Sutcliffe trage concluziile.

Comentarii (3)

  • la 03.03.2014, 15:17
    Incomparabile. RR e la nivel de Q3, X1 si GLA !
    +14
  • la 03.03.2014, 17:48
    Nu prea vad un sens al comparatiei, din pacate Porsche nu este adaptat ca o marca ''producatoare de SUV-uri'' si nu pot avea mai multa experienta decat cei de la Land/Range Rover .

    In primul rand , gama ''Range Rover'' are o traditie. Daca comparam un Porsche cu piese VW si care a facut rabat de la traditie este ca si cum am jigni brandul LR. Chiar si motoarele LR cu 5 cilindri sunt o traditie indelungata, chiar daca de mult uitata sa nu uitam ca in timpul boomului economic din anii 50'', LR vindea mai multe motoare cu 4 cilidrii decat o facea Porsche cu ale lor . Modelele iconice ca Hardtop si Series 1 erau povesti de succes la care rivalii doar visau. Ca si acestea Range Rover Vogue (1981-1992) era remarcabil.
    Per ansamblu, Evoque este imbatabil in segmentul sau, iar daca ar fi vorba de efectul atragerii atentiei, atunci Evoque s-ar situa pe primul loc. Intre noi fie vorba, aproape nimeni nu intoarce capul dupa un Porsche Macan , dar dupa Evoque da. La interior britanicii dovedesc din nou bunul gust preluat in stilul fratelui mai mare Range -select si atemporat.


    Sa auzim numai de bine !
    -13
  • Gorila
    la 03.03.2014, 20:00
    Mama ei de engleza ca nu inteleg nimic. De ce nu incercati sa puneti si voi ceva cu subtitrari ca nu toata lumea stie engleza fluent si perfect sa intelega ce borborosesc aia acolo. Stiu si eu engleza cat sa ma descurc sa cumpar o paine din Anglia dar nu sa vorbesc fluent.
    Imi traduce si mie cineva ? Care a fost mai bun ? Nu m-am uitat nici la tot filmul ca m-am enervat.
    +13

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru