Voteaza:
6 voturi | 14 comentarii

Sunt de ajuns două turbine și 1.700 de cai putere pentru a bate o Tesla Model S Plaid?

Știm deja că Tesla Model S Plaid este una dintre cele mai rapide mașini din lume. Dar oare sunt de ajuns 1.700 de cai putere și două turbine pentru a o bate într-o cursă de accelerație?

Comentarii (14)

  • inexorabil
    la 12.02.2022, 12:29
    Vacs Albina, crema puca. Adevărata măiestrie a super-bolizilor se verifică într-un singur mod: dragster!!! Procedeu în legătură cu care nimic (dar nu cu motor mătăhălos sau operă a americanilor demenţi de la Extreme Turbo Systems sau a altora asemenea) nu bate “Audi” S2 sau Buick Grand National, victimele lor fiind celebre (recte HPSC-uri noi sau relativ noi).

    Este nevoie de o precizare: voi încadra mereu între ghilimele denumirea oficială a producătorului reprezentat prin cele patru inele, fiindcă, personal, consider că adevăratul Audi a decedat în…1928. Aşadar, Auto Union nici măcar nu l-a cuprins.
    Nu pretind să se ralieze careva opiniei mele de “purist” şi am mai subliniat că, volens nolens, şi eu îmbrăţişez denaturarea (fără a-mi fabrica o scuză din factura intrinsecă a vremurilor), dar unele denaturări pur şi simplu nu pot să le admit…Mai ales că Audi miza pe originalitate, echivala cu luxul lux (dovada? – în general, costa destul de “usturător”, dar, atunci, luxul făcea preţul, nu invers, ca astăzi) şi era avansat tehnologic (după standardele epocii), pe când “pasărea Phoenix” ieşită din cutia cu idei a lui VW excelează în arta marketingului (cel puţin din anii ’90 încoace). Aidoma celorlalţi din clica “Premium”, prostindu-ne cu o avalanşă de sintetice lucioase.
    +8
  • Edikkk
    la 12.02.2022, 12:30
    Yeeeii.... Şi??

    Cât a poluat Audi ???
    CO, CO2, NOx ???

    Oxigen? Cât oxigen a păpat de la bebeluşi?

    Mda
    -16
  • inexorabil
    la 12.02.2022, 12:40
    Ia te uită ce miracol: nici n-a apărut bine pe firmament Electrikkk Star şi deja străluceşte “verde”.

    Ah, da: conform ‘logicii” tale, Sereikkk, ori de câte ori îţi va tuşi copilaşul polar, să ştii că este un semn sigur, recte am pornit eu antieco-holocaustul meu pe roţi.

    PS. La o cafea şi un taifas tot nu mă invitaţi pe L14D/R5, zgârciţilor ce sunteţi. De-aia sunt supărat pe voi, nu de alta.
    +10
  • Edikkk
    la 12.02.2022, 14:07
    Audi super sport, mega sport s-a chinuit să bată o maşină de familie

    Mda

    Să vedem cum plânge Audi termica când o apare Tesla Roadster !

    Sau să fi văzut un duel cu un Rimac !

    Aşa că vai de capul ei termica, vai de capul ei.
    -8
  • la 12.02.2022, 16:41
    @Edikk,un "Audi super sport"a batut o alta masina super sport,NU de familie cum spui tu gresit. O masina de 1020cai electrici NU e o masina de familie chiar daca-i pui 3 scaune de copil in spate,pui nevasta in fata si soacra in portbagaj.Sa recapitulam,un sedan de 1020cai si care mai are si-un cost de peste 120 000euro NU este o masina de familie!E doar o electro-troaca scumpa,grea si inutila din punct de vedere al autonomiei si al timpului de incarcare. Nici Polo-ul tau rosu de 1.2mpi nu este o masina de familie,nici macar nu poti agata cu ea sa iti intemeiezi una...
    +7
  • ss
    la 12.02.2022, 18:14
    Ce nu arata clipul:
    -audi poate lua si viraje;
    -la audi nu se exfoliaza vopseaua cand accelereaza.
    +7
  • Edikkk
    la 13.02.2022, 15:31
    @Tatrarus

    Mai ai puţin şi o să zici că Tesla S este Ferrari, Lamborghini

    Oricum, în mod laş eviţi evidentul , Audi R8 este o maşină de doar 2 locuri, în spate nu există bancheta, ci ditamai enormul motor termic - are şi geam să te uiţi la el.

    Tesla S are 5 locuri.

    Da?

    Nu o mai da cotită.

    Audi R8 este o maşină sport în 2 locuri contruită special să fie uşoară sport mai puţin enormul motor termic

    Şi a gâfâit încercând abia cu chiu cu vai un sedan familial Tesla S.

    Un Rimac electric nu avea ce alege din acest poluant R8.

    Dar eviţi ca struţul realitatea.

    Mda
    -5
  • Edikkk
    la 13.02.2022, 15:33
    Ia tu o Tesla S, scoate-i jumătate din baterie, bancheta din spate, taio şi fă-o mai scurta, de 2 locuri ca R8

    şi această Tesla S gen 2 locuri ar fi întrecut fără probleme amărâtul de Audi R8

    Înţelegi?
    -6
  • King rocker
    la 13.02.2022, 16:40
    Nu știm dacă sunt suficiente sa bata electrica dar știm sigur că sunt suficiente sa strice transmisii și motoare, producand o revizie capitala (refacere de motor și transmisie) la 2000 de kilometri.

    Suna bine? Atunci cumpărați, dragilor.
    -5
  • King rocker
    la 13.02.2022, 16:42
    Oricum, când ajunge lumea sa compare modele de serie cumpărate direct de la firma mama cu mașini super modificate, știm deja cine a câștigat, nu?
    -4
  • Seriff
    la 13.02.2022, 17:28
    @Edikk, te doare nu ca a luat Tesla bataie, ghici la ce mai ia bataie? La timpii de incarcare, Audi se incarca in 3 minute, Tesla cu orele, iar la Tesla cand se duc bateriile costa cat jumatate de masina sa le inlocuiesti.
    https://observatornews.ro/mapamond/sia-aruncat-in-aer-tesla-dupa-ce-a-aflat-cat-il-costa-inlocuirea-bateriei-a-folosit-20-de-kilograme-de-dinamita-iar-momentul-a-fost-filmat-451565.html
    +5
  • inexorabil
    la 14.02.2022, 00:19
    Cum, bre Mafănikkk, se poate aşa ceva?? Nicio reacţie până acuşica? Nţ-nţ-nţ. Uite că punem şi noi link-uri, nu doar mata’. Hai, sforţează-te să combaţi informaţia lui @Seriff.

    Aşadar, se ştieeeee (dedicaţie pentru dujmanii cu valoare) : atunci când rămân fără argumente, femeile se dezbracă, iar băieţii cu ochi albaştri fac pe morţii în păpuşoi.
    +5
  • Edikkk
    la 14.02.2022, 12:50
    @Sheriff

    Cel care şi-a dinamitat Tesla este vina lui 100%

    Dacă avea dreptate, îi schimba bateria gratuit.

    Acum el, un scandalagiu?, a făcut un video cum a dinamitat Tesla nefuncţională ca să se uite curioşii şi cu banii din rating şi-a cumpărat o alta Tesla poate


    Deci naiv e cine pune botul
    -5
  • Seriff
    la 14.02.2022, 13:19
    Ca si-a dat foc la masina e problema lui, dar problema la electrice este ca bateria va cadea, iar costul va fi 50% din valoarea masinii, adica te rupe la bani, bafta cu achizitiile.
    +5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru