Comentarii (2)

  • eu
    la 20.10.2023, 19:22
    cam fortata includerea in comparativ a lui mercedes eqe, care e totusi dintr-o clasa superioara celorlalte (segmentul E - business/executive), de unde si diferenta majora de pret fata de restul.

    tesla castiga meritat, fiindca probabil accentul a cazut pe tehnologie si gestionarea cat mai eficienta a resurselor. e cu atat mai merituoasa victoria cand concurentii se numesc bmw si mercedes.

    cu siguranta castigatorul ar fi fost din randul germanelor daca ar fi contat mai mult aspecte precum calitatea fabricatiei si a materialelor, confortul scaunelor si al suspensiei, antifonarea in mers, senzatia de robustete a structurii, tinuta de drum, rafinamentul general al interiorului si in particular al fiecarui element constructiv.

    iar hyundai face o figura frumoasa si dovedeste ca este un constructor ambitios, fara frica in compania greilor si cu viziune clara spre viitor, nu ca altii precum toyota, gm, ford, vw, mazda, honda.
    de asemenea e singura masina din comparativ cu arhitectura pe 800V.
    0
  • deputy
    la 30.10.2023, 15:33
    ioniq 6 arata simplu oribil. e ca si cum ai lipi o jumatate de porsche cu o jumatate de mercedes...
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru